☆ 2017 ☆

2017, het jaar waar ik onwijs veel heb mogen meemaken, en een jaar waar ik heel erg heb kunnen genieten van alle dingen die ik heb gedaan. O...

2017, het jaar waar ik onwijs veel heb mogen meemaken, en een jaar waar ik heel erg heb kunnen genieten van alle dingen die ik heb gedaan. Oprecht denk ik dat 2017 een van mijn favoriete jaren is geweest tot nu toe.

Tuurlijk zijn er dit jaar ook vervelende periodes of dingen gebeurt maar die horen erbij, steek je weer iets van op. Naast die periodes, die maar een heel klein deel van mijn jaar hebben ingenomen, is het grootste deel gevuld met allemaal mooie herinneringen, die ik hieronder allemaal op een rijtje heb gezet.

Januari 

Goed, nadat ik een jaar terug heb gescrold in mijn fotorol ben ik de volgende foto's tegen gekomen. Mijn jaar begon met mijn Youth4Youth experience. Hierbij moest ik geld ophalen voor mijn reis naar Indonesie om vrijwilligerswerk te kunnen doen in Lembang, hier lees je zo meer over in de maand Juli. Ik heb in de maanden Januari tot Mei keihard gewerkt om dit bedrag op te halen en dit was dan ook iets wat dit jaar bijzonder maakt. Verder heb ik in Januari nog veel leuke dingen gedaan met vriendinnen en familie. 


Februari / Maart / April

Goed, hier een aantal maanden bij elkaar want anders heb ik te weinig te vertellen. In februari kreeg ik te horen dat ik werd 'uitgezonden' naar Lembang voor vrijwilligerswerk met 3 andere meiden. Daarnaast vertrok ik in April op mijn eerste reis van het jaar naar Berlijn. Dit was een reis samen met andere klasgenoten uit 6V met Duits. Dit was super gezellig. Ook heb ik in April met alle andere leden van Youth4Youth een feest georganiseerd op de hockeyclub, hij leek eerst in de soep te lopen maar had toch een heel goed einde. Het was erg druk en kregen heel veel positieve reacties. 


Mei / Juni


Mei en Juni waren drukke maanden, het was ten eerste het einde van 5VWO waarbij ik echt heel hard heb gewerkt om dat met goede cijfers te halen. Die periode was wel echt heel stressvol maar het was het waard, want het is gelukt! Ik heb dat dan ook die weken erna goed gevierd met mijn verjaardag, Hockeylovers en andere feestjes. Mijn verjaardag dit jaar was super leuk. Ik werd 17 en heb het niet alleen met familie gevierd maar ook met mijn vrienden. 

Hockeyloverz

Verjaardagsdiner met familie <3
Juli


Deze maand was echt mijn favoriete maand uit heel 2017. Op 8 Juli 2017 vertrok ik naar Lembang in Indonesië. Hiervan zijn echt te veel foto's om een goed beeld te geven hoe het nou eigenlijk was, maar deze ervaring ga ik niet snel vergeten. Ook vertrok ik zelf 31 Juli naar Maleisië om daar met mijn ouders door te reizen.


Augustus

In Augustus ging mijn reis door Maleisië verder. Dit was zo'n super leuke reis. Met mijn gezin ben ik naar verschillende plekken in Maleisië geweest en daar voor het eerst kunnen zien hoe het buiten Europa was. Van tochten door de oudste jungle ter wereld naar een week liggen op een surfboard in de zee, deze reis ga ik ook niet vergeten. 

September / Oktober

September, de maand waarin mijn eerste schooldag als eindexamenleerling begon. Super spannend maar ook zeker trots dat ik het sowieso al tot hier heb gehaald. Klinkt super slijmerig maar ik weet dat ik hard heb gewerkt om 6VWO te halen en ben ook zeker super trots dat ik nu kan werken naar mijn diploma. Ook ben ik in Oktober naar Ijsland geweest! Dit was zo zo zo leuk. Onwijs mooi land waar ik sowieso nog een keer heen wil om alles nog eens goed te kunnen bekijken. Nu was is er met school met het vak Aardrijkskunde. De maand oktober sloot ik af met een halloweenfeest met vrienden. 
November / December

En daar zijn we nu. November / December. Hier zal ik zeker nog foto's posten met wat er deze twee maanden zijn gebeurd, maar voor nu is dit het even. Ik wil dan ook deze twee maanden even gebruiken om terug te blikken naar dit jaar.

Dit jaar was voor mij een groot avontuur. Ik heb enorm veel dingen mogen doen waar ik onwijs dankbaar voor ben. Ook heb ik dit jaar heel hard gewerkt aan school en heb dan ook mijn overgang van 5VWO naar 6VWO zonder onvoldoendes gehaald. Vanaf september ben ik weer keihard bezig geweest met school. Ik ben daarom ook trots op de resultaten die ik heb behaald. 

Ook heb ik dit jaar heel veel mooie reizen mogen maken. Berlijn, Indonesië, Maleisië en IJsland waren allemaal reizen waar ik super van heb genoten. 

2017,  u where great. You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images