Wat frustraties op het moment

 Hi, Ik heb echt weer heel lang niet geschreven. En elke keer weer als ik in een artikel heb neer gezet dat ik het bloggen weer ga oppa...


 Hi,

Ik heb echt weer heel lang niet geschreven. En elke keer weer als ik in een artikel heb neer gezet dat ik het bloggen weer ga oppakken meen ik het ook, maar heb ik er vervolgens geen tijd voor.
Ik vind bloggen leuk, maar alleen op bepaalde momenten. Zoals nu bijvoorbeeld, ik heb mijn telefoon weggelegd en heb verder niks te doen. Dan vind ik het heerlijk om rustig een artikeltje te tikken. Maar die rustige momenten heb ik niet vaak. Ik heb het de laatste tijd super druk met van alles en nog wat, School, Youtube, Youth4Youth (zal later in het artikel meer uitleggen van wat dit inhoud), werk, hockey en kleine dingetjes tussendoor. Tja, prop daar maar eens bloggen tussen. Maargoed wat zijn dan de dingen waar ik het zo druk mee heb? Want er zijn genoeg Youtubers die Youtube, bloggen en school combineren, zelfs in hun examenjaar! Ik zou niet weten hoe ze het doen, maar dat is iets anders. School is nu best zwaar voor mij, ik zit nu in 5vwo wat sowieso wel een pittig jaar is. Ik heb een lastig pakket (N&T / N&G) en dat kost veel tijd. Daarnaast heb ik ook een bijbaantje bij de Albert Heijn waar ik 2x per week te vinden ben. En ja, ook nog dat Youth4Youth waar jullie nu nog niks over weten.

Youth4Youth is een organisatie van de hockeyclub waar ik opzit. De stichting Youth4Youth stuurt groepjes jongeren van 17 jaar naar een ontwikkelingsland om vrijwilligerswerk te verrichten in dat land. Daarvoor moet ik een bedrag van €1700 ophalen om mijn reis en het verblijf te bekostigen. Ik moet om geld in te zamelen verschillende activiteiten of sponsoracties organiseren om dat geld op te halen. En dat kost meer tijd dan je denkt. Verschillende weekenden ben je er aan kwijt maar ook de 'losse' uurtjes door de weeks die je normaal vrij was zit ik nu aan Youth4Youth. (Psje: Wil je meer weten over dit goede doel of heb je sponsorideeën? Let me know in de reacties hier beneden!).

Verder zit ik de laatste tijd heel erg met Youtube. Ik vind het nog steeds het allerleukste wat er is alleen zit ik wel een beetje met de video's. Als je mijn kanaal al een tijdje volgt heb je wel gezien dat ik de laatste weken best slordig heb geüpload. En als ik dan weer een video postte was het er niet een waar je U tegen zou zeggen. Ik had het gewoon zo druk dat ik geen inspiratie had voor video's. Ik maakte er steeds minder en was er steeds minder mee bezig. Aan de ene kant voel je je dan heel schuldig omdat je al zo lang niks meer heb geplaatst, en ben je bang dat mensen gaan
de-abonneren en was al je werk naar die 10.000 abonnees voor niks. Nu ik dit weer bedenk heb ik ook nooit de moeite genomen om iets speciaals te doen voor de 10.000 abonnees, slordig. Maargoed dat ter zijde. Youtube werd steeds meer iets wat 'moest' en niet wat ik zelf wilde. Ik postte omdat ik elke zaterdag iets online 'moest' hebben. En dat is jammer. Want je wil natuurlijk al je video's speciaal en bijzonder hebben, een video waar je later nog steeds trots op kan zijn. En dat had ik niet meer.

Het klinkt nu allemaal wat dramatisch maar het was wel een beetje wat er in mijn hoofd omging en waarvan ik tegen mezelf zei dat het niet zo was. Omdat ik zelf niet wilde geloven dat Youtube voor mij nu alleen maar 'moeten' was. Dit bezorgde mij echt alleen maar stress en meer stress kon ik niet gebruiken want dat had ik al genoeg van school, Youth4Youth en allemaal verschillende 'kleine' to do dingetjes.

Maar de laatste 2 dagen heb ik wel weer wat Youtube ideeën gekregen en ga ik die opnemen. Ik ga kijken hoe lang ik geïnspireerd blijf, en anders neem ik een pauze. Want het heeft ook geen zin om de hele tijd maar video's online te zetten waar je niet trots op bent.

Volgens mij waren dit wel een beetje mijn frustraties op het moment. Ik vind het aan de ene kant best lastig om nu dit artikel online te gooien, omdat ik eigenlijk nog nooit zo persoonlijk ben ingegaan op mijn dagelijks leven op internet. Maar ik denk wel dat het goed is, zo weten volgers ook wel weer een beetje wat er nu in mijn hoofd omgaat, voor de mensen die het interessant vinden dan, haha.

Iedereen die het tot hier heeft afgelezen, heel erg bedankt voor het lezen. Vind je dit soort artikelen leuk om te lezen, let me know dan doe ik er meer :). Misschien wel tot snel op deze blog :).

xxx
Charlot

(Hm.. Sorry voor de misschien incorrecte grammatica/ zinsopbouw hier en daar in het artikel. Dit was een bericht die ik zonder na te denken, uit de losse pols geschreven heb.)


You Might Also Like

1 reacties

  1. Hi Charlot,

    heb een beetje onder een steen geleefd geloof ik haha..want dit artikel had ik even gemist. Wat mooi dat je zo eerlijk vertelt wat er allemaal speelt en waar je het druk mee hebt. Y4Y is een mooi project..hoop dat je snel het geld bij elkaar hebt!

    Wat betreft de video's, snap heel goed dat het moeilijk is om elke week wat te uploaden...zou t zelf erg moeilijk vinden om steeds maar onderwerpen te vinden. Dus lekker ff wachten tot je weer zin en inspiratie krijgt..ik kijk er iig altijd graag naar, je doet t echt heel leuk!!

    Veel liefs, Elena xx

    ReplyDelete

Flickr Images