Batiste Oriental Dry shampoo

Yes! Batiste is uit gekomen met een nieuw geur droogshampoo! Ik denk dat iedereen dit merk wel kent want dit is namelijk het merk met de ...

Yes! Batiste is uit gekomen met een nieuw geur droogshampoo! Ik denk dat iedereen dit merk wel kent want dit is namelijk het merk met de beste droogshampoo ooit, en dan nu met een nieuwe geur!

First things first, de verpakking is echt heel erg leuk. Super vrolijk en geeft inderdaad ook een beetje dat 'oriental' effect. 

Dan de droogshampoo zelf. Die ik voor mijn gevoel hetzelfde als alle andere doorgshampoo's van Batiste alleen heeft hij nu een andere geur. Voor wie de droogshampoo's nog niet kent van Batiste, het zijn droogshampoo's in een poedervorm uit een een fles. Het poedertje wat erin zit neemt alle 'vette deeltjes' in je haar op waardoor je haar veel minder vet lijkt. En de Batiste droogshampoo's doen dat super goed. Als ik de droogshampoo heb aangebracht lijkt mij haar niet gelijk helemaal fris gewassen maar het word wel een stuk beter dan een vette coupe. 

De geur van deze droogshampoo vind ik ook heel lekker. Stiekem vind ik hem veel beter ruiken dan de basic Batiste doorgshampoo. Ik vind de originele een klein beetje ruiken naar een toiletparfum (oeps) en deze totaal niet. Hij ruikt heel erg lekker fris en dat is natuurlijk wat je wil bij een droogshampoo. 

Conclusie: Hele fijne droogshampoo! De geur is lekker en voor de rest is hij precies hetzelfde als de andere droogshampoo's van Batiste, super fijn. 

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images