Review; W7 Blush with me

HI, Ik kreeg een tijdje geleden dit product opgestuurd van W7. Het is een vrij nieuw product en ik vind het heel erg leuk dat ik dit mag ...

HI, Ik kreeg een tijdje geleden dit product opgestuurd van W7. Het is een vrij nieuw product en ik vind het heel erg leuk dat ik dit mag uitproberen! De Blush with me producten zijn volgens mij een vervolg op de andere W7 producten in blikjes, waar ik vrij positief over was! Lees je mee naar mijn mening over dit product?


Ten eerste vind in de verpakking schatting, misschien een tikje goedkoop maar wel heel schattig. Wat ik mooi vind is dat er bij dit product een kwastje zit die echt heel erg zacht is. Het lijkt een beetje op et kwastje wat ook bij de Benefit producten zit. Ik vind dit soort kwastjes niet alleen fijn voor bijvoorbeeld blush maar ook voor bronzer.

Als je het blikje openmaakt zie je dit. Aan de linker kant de blush in de kleur 'Honeymoon' en aan de rechter kant het kwastje. Ik vind de blush er heel schattig uitzien, het zijn vier blokjes met kleuren die je zowel apart als samen kan gebruiken.

Hier heb ik de kleuren naast elkaar geswatcht. Niet alle kleuren zie je goed op mijn huid maar de 2 onderste zie je wel goed. Ik vind het meevallen hoe goed de blushes gepigmenteerd zijn. De bovenste van de vier kleuren is ook aan de poederige kant.Conclusie:

Op de onderste 2 foto's heb ik de blush aangebracht, helaas vallen de blushes niet goed op op mijn huid. Misschien omdat ze vrij poederig zijn maar het kan ook aan mijn huidskleur liggen, als je een lichtere huidskleur hebt zie je hem misschien iets meer. 

Voor mij werkt deze blush helaas niet zo goed, echt jammer! Het was leuk geweest als hij had gewerkt want de verpakking en het product zelf ziet er erg mooi uit! Ik zag wel dat ze dit product in verschillende kleuren hebben waaronder een soort highlighter die mij dat wel weer heel erg mooi lijkt.
Dit product is onder andere hier te koop voor €6,99

You Might Also Like

2 reacties

  1. Jammer zeg dat het niet echt een topper is. Ik vond de verpakking er wel goed uitzien. Werkt het borsteltje wel fijn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja super jammer! Het borsteltje vind ik wel heel fijn, hij werkt super voor bronzer!

      Delete

Flickr Images