OUTFIT; Casual sunday

HI! Ik had al heel lang geen outfit post meer gemaakt dus ik dacht, tijd voor een nieuwe! Het was vandaag zondag en ik was niet zo super ...

HI! Ik had al heel lang geen outfit post meer gemaakt dus ik dacht, tijd voor een nieuwe! Het was vandaag zondag en ik was niet zo super bijzonder gekleed maar toch dacht ik dat het wel voldoende was voor een outfit post, kijk je mee?
Dit shirtje had ik ooit eens gekocht bij de Bershka omdat ik van mezelf minder moest twijfelen voordat ik iets kocht. Dus ja dit was voor mij wel een toepasselijk shirt. Volgensmij was dit shirt ooit in de sale voor €5,95 (!).

 De Schoenen die ik hier aanheb zijn van Sperry, Het zijn typische bootschoenen maar dan met een panter printje (?) ik vind het heel leuk.  De broek is van Forever 21 het was ooit een boyfriend jeans maar hij is nu wat strakker wat ik ook gewoon leuk vind haha. Van de riem weet ik niet meer waarvandaan is..

De ketting heb ik net nieuw, ik vind hem leuk maar ik heb ook van veel gehoord dat het net lijkt alsof ik een schoenveter om mijn nek heb maargoed. Hij is van Aliexpress.

Dit was de outfitpost, als je het leuk vond laat dan zeker een reactie achter :).You Might Also Like

3 reacties

Flickr Images