De Sony Alpha A5000 camera gebruiken voor Youtube video's?

Hi! Ik heb sinds kort een nieuwe camera en ik ben er echt heel blij mee. Het is de Sony Alpha A5000 + 16-50mm systeemcamera. Ik wilde in ...


Hi! Ik heb sinds kort een nieuwe camera en ik ben er echt heel blij mee. Het is de Sony Alpha A5000 + 16-50mm systeemcamera. Ik wilde in dit artikel een soort review geven over deze camera en ook gelijk vertellen of je deze camera goed kan gebruiken voor beauty video's en foto's! Misschien weten sommige van jullie het niet maar ik heb ook een Youtube kanaal waar ik Youtube video's maak over beauty en ik was toe aan een nieuwe camera, ik heb gespaard en uiteindelijk deze gekocht!


Als eerste is de camera niet heel zwaar en dat is fijn. Zo kan je hem makkelijk meenemen ook omdat hij vrij compact is. Deze camera is een zeer goede systeemcamera in een compacte versie, dus goed is hij zeker. Wat ook heel fijn is aan deze camera is dat hij wifi heeft. Je kan dus je gemaakte selfies of video's makkelijk door wifi op je telefoon zetten zonder dat je alles aan de computer moet aansluiten!

Wat je niet kan zien op de foto's maar wat hij wel heeft is een kantelbaar (180 graden) scherm. Je kan jezelf dus zien bij het filmen! Wat ook een fijn pluspunt is voor bij het filmen is dat het diafragma vrij laag is waardoor je een klein beetje een wazige achtergrond krijgt, dat vind ik zelf heel mooi (kan je ook zien in de video hieronder waar ik de camera heb gebruikt). Verder is de camera makkelijk te besturen en heeft hij een digitale zoom van 4x. 

De lens is heel groot en maakt mooie foto's en video's. Je kan als je dat zou willen andere lenzen kopen voor op je camera en die er op zetten. Ook zit er boven de lens een knopje voor een flits. De filter springt dan naar boven en zo kan je ook foto's maken met flits!

Hieronder staat een video waar ik deze camera heb gebruikt, zo kan je ook zien hoe deze camera filmt.


Ik heb heel erg positief over deze camera, hij filmt heel erg mooi scherp en in een hoge resolutie HD. Ook maakt hij mooie foto's die ook scherp en mooi belicht zijn (belichting kan je ook nog zelf aanpassen). Hieronder zie je nog een foto die ik met deze camera geschoten heb.Hier onder staan nog alle specificaties op een rijtje :)

Camera
- Type beeldsensor: Exmor APS HD CMOS
- 20,1 megapixel
- ISO gevoeligheid: 100 - 16000
- Groothoek: 
- Lensbevestiging: E-bevestiging van Sony
- Flitser: ingebouwd
- Scherm: 180° graden kantelbaar 3,0 inch LCD-scherm
- Video: Full HD kwaliteit 

Lens
- PZ OSS objectief
- Brandpuntsafstand: 16-50 mm
- Diafragma: F3,5-5,6
- Digitale zoom: 4x
- Sluitertijd: 1/4000 seconde
- Beeldstabilisatie: Optische SteadyShot 

(Bron; Wehkamp)
Ik hoop dat jullie iets aan dit artikel gehad hebben! Als je dit artikel handig vond laat dan zeker een reactie achter :).

De Sony Alpha A5000 is te koop bij verschillende elektronica winkels voor €349,-

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images