Miss Sporty Instaglow primer

Yes, onze Etos heeft nu eindelijk weer Miss Sporty terug in het filiaal gebracht. Dus toen ik weer eens in de Etos stond vond ik het wel ...

Yes, onze Etos heeft nu eindelijk weer Miss Sporty terug in het filiaal gebracht. Dus toen ik weer eens in de Etos stond vond ik het wel een goed idee om weer een wat te proberen van Miss Sporty, en vandaag deze primer. Kijk je mee wat ik er van vind?

Ten eerste vind ik de verpakking heel schattig, de verschillende lettertypes vind ik een leuk effect geven. Deze primer zou moeten zorgen voor een mooie glow op je gezicht en natuurlijk voor het langer blijven zitten van je makeup. In de tube zit 30 ml en hij kost €3,99.

Ik zat natuurlijk even door de ingrediƫnten te kijken, en ja er zit Glycerine in! Glycerine zorgt ervoor dat make-up een soort van aan je gezicht blijft 'plakken' en dus de hele dag blijft zitten. In deze primer zit niet heel veel glycerine, maar wel genoeg om een goede primer te zijn. Mijn make-up bleef ondanks flinke regenbuien (maarliefst 3x door de regen gefietst) en ondanks sporten goed zitten. Natuurlijk waren roodheden aan het einde van de dag wel te zien maar de rest van mijn make-up zat er nog perfect op.

Het is een gewone tube zonder pompje of wat dan ook, maargoed de primer was ook maar €3,99.

Wow, het leek heel even of er klontjes in de primer zaten maar het blijken gewoon luchtbellen te zijn.

Hier zie je de glans die hij geeft, natuurlijk is hij niet zo heftig op je gezicht (als je de goede dosering gebruikt) maar ik vind hem heel mooi!

Hier heb ik hem helemaal uitgesmeerd. Zoals je kan zien is hij perfect en geeft hij niet te veel glitter.

Conclusie:

Ik vind deze primer fijn! Hij is op waterbasis dus je voelt hem niet zitten op je gezicht. Ook geeft hij een mooie glans en laat hij je make-up zeker langer zitten! Voor de 4 euro die je hiervoor betaald is het zeker een aanrader!

xxx
Charlot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images