Wet n Wild Eyebrow Set

Dit wenkbrauw setje heb ik al een hele tijd liggen maar ik heb er nog nooit een review over geschreven. Ik heb hem getest en vandaag ve...


Dit wenkbrauw setje heb ik al een hele tijd liggen maar ik heb er nog nooit een review over geschreven. Ik heb hem getest en vandaag vertel ik jullie wat ik er van vind!

In het setje zit; een wax, lichtbruine poeder, donkerbruine poeder, kwastje, pincet en een spiegel. Er zit dus echt (bijna) alles in wat je nodig hebt! Het enige wat ik misschien dan nog mis is een borsteltje om je wenkbrauwen door te kammen.

Hm.. deze foto is niet helemaal gelukt hahaha. Maar dit zijn de kleuren. De wit is een wax die je dus eerst op je wenkbrauwen moet aanbrengen zodat de poeder die je erboven aanbrengt goed blijft zitten. De lichte en de donkere kleur zijn gewoon poeders voor je wenkbrauwen.

Hier heb ik alle 3 de kleuren geprobeerd. De was is natuurlijk doorzichtig, maar wat ik wel opmerkte is dat de was echt super stroef is. Het is lastig om met een kwastje het product te pakken en het op je wenkbrauw te smeren.  De 2 andere kleuren zijn goed gepigmenteerd en goede wenkbrauw kleuren!


Hier heb ik de kleur aangebracht. Ik heb beide kleuren gemengd en dat werkte wel goed voor mijn wenkbrauwen. Je moet wel uitkijken dat je wenkbrauwen niet snel te donker worden met deze poeders omdat ze wel een beetje aan de warme kant zijn.Dit was de review! Ik hoop dat je er iets aan hebt. Mijn eindoordeel is denk ik negatief. Ik vind de poeders niet heel makkelijk aanbrengen en ook moet je oppassen dat ze niet te snel donker worden. Ik blijf toch bij mijn Catrice wenkbrauw set!

xx
Charlot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images