Review; W7 Hollywood Bronze & Glow

Laatst deed ik een bestelling op The makeupspot en bestelde ik 'm dan eindelijk, de W7 Hollywoord bronzer! Dit product is nog steeds ...

Laatst deed ik een bestelling op The makeupspot en bestelde ik 'm dan eindelijk, de W7 Hollywoord bronzer! Dit product is nog steeds super populair omdat het een dupe blijkt te zijn van de Charlotte Tilbury bronze and glow. Zelf heb ik dat product niet dus ik kan niet vergelijken maar ik kan jullie wel vertellen wat ik nou van dit product vind!


Om gelijk even negatief te beginnen vind ik de verpakking vrij lelijk. Het goud vind ik niet zo mooi en verder ziet het er ook best goedkoop uit.

Het eerste ingrediënt wat er in zit is Talc, een goedkoop product wat meestal in poeder producten zit. Hier kan ik niet veel over zeggen want het zit bijvoorbeeld ook in andere producten en het is niet een vervelend ingrediënt. En verder zien de ingrediënten er goed uit.

Ik vind dat de poeders zelf er prachtig uitzien. Het patroon erin vind ik heel erg mooi en de kleuren vind ik ook mooi. Nog een negatief dingetje is de spiegel. Ze hebben nog een soort van geprobeerd er een spiegel erin te doen maargoed aan zo'n klein spiegeltje heb je niet super veel.

Dit zijn de kleuren. De bronzen lijkt iets wat glimmend in het begin en ik hoopte ook eerst dat het overspray was maar dat blijkt niet helemaal zo te zijn. Verder is de highlighted echt prachtig!


Hier zijn de switches. De bronzer is iets te oranje en er zitten glitters in. Maar op de verpakking staat ook dat de bronzer is om je gezicht op te warmen en niet om te contouren. Als echte bronzer is hij heel mooi, hiermee creëer je een mooie warme gloed op je gezicht. De highlighter vind ik echt heel erg mooi.

Hier heb ik ze beide op. De bronzer komt niet helemaal goed over, je ziet hem niet zo goed zitten. Maar omg, de highlighter hij is echt zo mooi!

Conclusie:

Ik vind het product mooi. De bronzer zou ik minder gebruiken omdat het niet echt een bronzer is om mee te contouren maar meer om je gezicht op te warmen. Verder zou je hem wel gewoon voor contouren kunnen gebruiken (dat is wat ik ook ga doen). Ik vind de highlighter echt prachtig! Hij geeft een mooie glans en heeft hele fijne glittertjes. Ik zou dit product alleen al kopen voor de highlighter!

Zou ik dit product opnieuw kopen: Ja 

You Might Also Like

2 reacties

Flickr Images