Review; MAC Harmony bronzer

Hi, vandaag een review van een nieuwe bronzer! Ik kocht een tijd geleden MAC Harmony omdat ik hem heel graag wilde proberen, lees je m...Hi, vandaag een review van een nieuwe bronzer! Ik kocht een tijd geleden MAC Harmony omdat ik hem heel graag wilde proberen, lees je mee wat ik er van vind?


Dit product word verkocht onder een blush maar omdat het een perfecte koele bruine kleur is, is hij goed om mee te contouren. De 'blush' kost €22,50 en is te koop bij Douglas, Bijenkorf en bij MAC stores.


Hier op de foto lijkt hij vrij warm maar ik denk dat het komt door de camera. Echt jammer dat ik niet de goede kleur kan laten zien maar je ziet zo wel de pigmentatie. Die is in iedergeval heel erg goed. 


Hier heb ik hem op, zoals je kan zien geeft hij een mooie schaduw. Ook is hij makkelijke aan te brengen en 'blend' hij mooi in de huid. Ik heb hem hier aangebracht met een grote platte kwast wat heel erg fijn aanbrengen is. 

Mijn conclusie is positief! Hij is echt heel erg fijn, makkelijk aan te brengen en goed gepigmenteerd. Hij is niet goedkoop (€22,50) maar wel het geld waard! 

Ik hoop dat jullie iets gehad hebben aan dit artikel, bedankt voor het lezen! :)

xx
CharlotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images