Review; L.A. Color Contour palette

Vandaag een review van dit contour palette! Ik was er heel erg benieuwd naar en heb hem daarom besteld bij Themakeupspot . De laatste paa...

Vandaag een review van dit contour palette! Ik was er heel erg benieuwd naar en heb hem daarom besteld bij Themakeupspot. De laatste paar dagen heb ik hem uitgeprobeerd en in dit artikel hem ik mijn mening erover! Kijk je mee?

Dit is het palette, het is een vrij groot palette met 8 kleuren om te contouren. Ik vind de verpakking mooi alleen de tekst op de bovenkant niet. Dat i <3 make-up vind ik een beetje goedkoop. Maatgoed het palette was ook maar €8,99.

Dit zijn de kleuren, 2 brons kleuren, 2 highlight kleuren (zonder glitter, dus gewoon poeders), een banana power (Kim K contouring), een PERFECTE contour kleur, een super mooi highlighter (met glitter) en als laatste nog een soort contour kleur die iets te licht voor mij is. Genoeg keuze dus.

Dit is de bovenste rij met poeders. Ze zijn allemaal heel goed gepigmenteerd en heel creamy! De bronzer gebruik ik niet want die is veel te oranje, verder zijn de rest van de lichte poeders heel mooi en ook heel fijn. De highlighter is zoals je wel kan zien heel erg poederig, als enige van het hele palette.

Dit is de onderste rij. En OMG de 3 van links is echt perfect! Hij is niet korrelig ook weer heel zacht en makkelijk aan te brengen. Echt perfect.Hier heb ik de perfecte contour kleur op en de highlighter (de rechter kleur van de bovenste rij). Ook heb ik de banana power onder mijn ogen aangebracht en daar vind ik hem heel fijn voor.
Mijn uiteindelijke oordeel over dit palette? Super positief! Ik vind de poeders heel er fijn en zacht, goed gepigmenteerd en ook mooi van kleur. Voor de €8,99 is dit palette zeker een blijver.You Might Also Like

2 reacties

Flickr Images