Catrice liquid camouflage concealer

Een tijd geleden kocht ik deze concealer, eigenlijk op aanrader van allemaal verschillende bloggers en Youtubers. Ik heb hem een lange tij...

Een tijd geleden kocht ik deze concealer, eigenlijk op aanrader van allemaal verschillende bloggers en Youtubers. Ik heb hem een lange tijd uitgeprobeerd en in deze review vertel ik wat ik er allemaal van vind!
Ik vind ten eerste de verpakking mooi, ziet er niet goedkoop uit en de applicator is ook super handig. Ik heb de kleur 002, die ik ook al best licht qua kleur vind. Dus donkere kleuren zijn er niet echt, maar voor de lichte dames is er genoeg keus :).

Dit is het sponsje, iedereen kent zo'n soort applicator wel. Zit vrijwel altijd op een concealer. Werkt wel fijn!
Hier heb ik hem op, onder mijn ogen en op mijn gezicht. Hij dekt echt heel goed, veel beter dan dat ik had verwacht! De kleur is perfect voor onder mijn ogen en bedenkt goed donkere wallen. 

Mijn eindoordeel van deze concealer is positief! Ik vind hem super fijn en hij is niet duur! (€3,59)

xx
Charlot

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik wilde hem ook kopen alleen was die jammer genoeg te licht... Weet je nog andere goede concealers die goed dekken? 💋

    ReplyDelete

Flickr Images