SHOPLOG; Zoe karssen, MAC en Aliexpress

 Hi girls! Het leek mij wel eens leuk om een stoplog te doen in een artikel. Normaal doe ik het altijd in een video maar nu had ik eigenli...

 Hi girls! Het leek mij wel eens leuk om een stoplog te doen in een artikel. Normaal doe ik het altijd in een video maar nu had ik eigenlijk te weinig voor in een video dus doe ik het zo! Wil je weten wat ik gekocht heb. Lees dan vooral verder!
Oke, laten we beginnen met een van de items waar ik het meest blij mee ben. Namelijk deze bronzer van MAC. Ik moet er nog een review van schrijven (als je dit leest zou het kunnen dat hij al online staat; check de homepage ) maar hier is alvast een preview :). Deze bronzer heet Harmony en hij is echt perfect om mee te contouren.

Vervolgens deze kwasten van Aliexpress.com. Ik heb ze natuurlijk weer niet schoongemaakt voor dit artikel (lekker bezig lot) maar dit zijn wel fijne kwasten. Ik heb ze ten eerste gekocht om mee te kunnen contouren met cream producten, maar ik gebruik ze nu gewoon voor oogschaduw. De tweede van rechts gebruik ik elke dag, het is een schuin afgesneden kwast waar je echt heel erg goed je basiskleur mee kan aanbrengen.

Ook dit product is van aliexpress.com. Het is een palette met allemaal concealers waar je dus mee kan contouren. Ik heb het geprobeerd maar de kleuren pakken niet zo goed om de huid en alle kleuren lijken heel erg op elkaar op de huid. Dus tja, mijn first impression is niet zo super goed. Maar ik ga hem nog testen en wie weet zie je hem nog voorbijkomen hier in een review!

Vervolgens deze lamp van . Ik vind hem zo leuk! Het is een koperen lamp met echt het industriƫle effect. En ook de lamp die erin zit vind is zo gaaf! Het is een echte vintage lamp met draden erin die dus ook gaan gloeien. Ik ben er super blij mee en kan niet wachten om hem op te hangen!

Vervolgens deze trui, hier ben ik zo blij mee! Het is een zwarte trui met de tekst GRL PWR wat dus zou moeten staan voor girl power. De trui is van het merk Zoe Karssen wat van oorsprong best een prijzig merk is, maar deze heb ik in de sale kunnen kopen voor €40,-!


Last but not least, dit hoesje van Aliexpress. Ik kreeg heel erg veel vragen waarvan dit hoesje was in de Q&A video maar hij is dus van de webshop Aliexpress. Lilani had hem besteld voor haar eigen telefoon maar vond hem minder mooi om haar zwarte iphone dus gaf ze hem aan mij! Super lief! Ik ben er heel erg blij mee en hou hem er zeker nog lang op!

Nou dit was de stoplog! Ik hoop dat jullie hem leuk vonden, zo ja laat dan een comment achter hier beneden of deel dit artikel met je vrienden! :).

xx Charlot.
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images