Scandinavic room inspiration & DIY?

HI! Het leek me weer eens leuk om een artikel te maken met wat interieur inspiratie! En nadat ik de foto's had gevonden op pinterest ...

HI! Het leek me weer eens leuk om een artikel te maken met wat interieur inspiratie! En nadat ik de foto's had gevonden op pinterest had ik gelijk ook wat goede idee├źn voor DIY's....Ok, dit is de simpelste van allemaal maar ik vind het wel heel leuk. Het denkentje wat over het krukje hangt heb ik al gespot bij de Ikea voor €24,95 en het krukje heb ik gezien bij de Action! Ik weet niet of hij er nog steeds is maar ik zou zeker even kijken!


Heel simpel om zelf te DIY'en maar enorm Tumblr. 

YAS, dit vind ik zo mooi. Die stoelen vind ik echt geweldig en ook de schilderijen erachter! Misschien een leuk idee voor een DIY. De plant in de hoek wil ik ook, het geeft echt iets super leuks aan je kamer terwijl het helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

JA! Deze ga ik een keer DIY'en voor een video of een blogpost dus als je wil zien hoe ik deze budget proof ga maken hou dan zeker de blog en Youtube in de gaten!

Het rooster wat erachter hangt is ook iets wat ik zeker ga DIY'en, het is zo leuk en echt super simpel om te maken ook wil ik de lijstjes die ernaast hangen zo graag...You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images