MAC Whirl + Catrice Treasure Trove eyeshadow palette


Hi girls, vandaag niet echt een review maar een artikel waar ik allebei deze producten laat zien en er heel kort bij vertel wat ik er van vind. Dus als je benieuwd bent naar swatches en mijn mening lees dan zeker verder. :)

Als eerst deze lipstick van MAC, ik ben er zo blij mee! Hij is in de kleur Whirl en volgensmij is dit van een matte collectie van MAC. De kleur whirl is een matte bruine kleur die ook wel bij elke huidskleur kan net als Velvet teddy.

Dit is de kleur, ik vind hem echt super mooi!

Hier heb ik hem op... Ik weet het niet hele goede foto maar je kan de kleur ongeveer zien haha! Ik vind de kleur iederegeval heel mooi en ben er super blij mee! De (matte)lipsticks van MAC blijven altijd wel lang zitten en ook deze blijft zeker rond de 5 uur zitten, ondanks eten en praten.

Dan door naar dit palette van Catrice, het is uit de nieuwe collectie genaamd Treasure Trove.
Dit zijn de kleuren, zoals je kan zien allemaal bruintinten voor alledaags.

Dit zijn de swatches, ik vind de pigmentatie niet tegenvallen. Het is niet zo goed als bijvoorbeeld Urban Decay maar voor een budget merk is het niet slecht.  De twee glitter kleuren zijn slecht gepigmenteerd maar de rest is gewoon goed!

Dit palette is te koop bij Kruidvat voor €7,99.

Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden, zo ja laat dan zeker een reactie achter. :)

xx


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images