BELANGRIJKE UPDATE!

Hi, in dit artikel geef ik een kleine update met wat er nu aan de hand is. De gene die dit nu lezen zijn ten eerste echt super lief, ik ...


Hi, in dit artikel geef ik een kleine update met wat er nu aan de hand is. De gene die dit nu lezen zijn ten eerste echt super lief, ik vind het super leuk dat jullie je tijd nemen om deze blogpost te lezen. De video over dit onderwerp komt eigenlijk morgen pas online maar omdat ik weet dat er niet heel veel mensen zijn die de blog en Youtube allebei volgen dacht ik wel dat ik deze blogpost online kon zetten.

 Oke laten we beginnen met het belangrijkste, Hilde stopt met One2beauty. Ik vind het nog steeds een beetje gek om het op te schrijven en er over na te denken. We hadden eerst namelijk afgesproken dan ze alleen zou stoppen met youtube maar nu dus ook met de blog. En ja, ik schrok er eerst wel van want we doen al 2 jaar samen de blog en Youtube en ik vind het super leuk om dat te doen met een van mijn beste vriendinnetjes. Maar na er over nagedacht te hebben snapte ik het ook wel.

 Wat gaat er nu gebeuren met Youtube en de Blog? Ja, daar zat ik ook goed over na te denken. Ik denk ten eerste dat Youtube hetzelfde blijft. Gewoon elke Woensdag en Zaterdag een nieuwe video. De blog word daarin wel anders. Minder artikelen denk ik. Ik heb altijd wel een beetje dat ik ups en downs heb met het bloggen. De ene keer vind ik het super leuk en de andere keer heb ik er echt geen zin in. Zeker nu ik in mijn eentje door ga wil wel alle kwaliteit er in steken die ik wil. Ik wil gewoon nog mooie video’s blijven en goede artikelen maken maar dat kan niet tegelijkertijd. Waarschijnlijk neemt het aantal artikelen af en word de blog gewoon iets extra’s van Youtube. Ik zal natuurlijk nog dingen blijven schrijven hierzo maar gewoon wat minder. De artikelen die je hier kan verwachten zijn Vakantie foto’s / tips, reviews, shoplogs, DIY’s en meer. De blog word gewoon iets waar ik iets op schrijf wat ik leuk vind. Wat ik hierna ook nog moet doen is de profielfoto en de beschrijving veranderen. Dat vind ik ook super raar om te doen. Misschien vinden jullie het heel overdreven wat ik nu opschrijf en vinden jullie dat ik doe alsof ze dood is ofzo maar dit is wat er nu een beetje in mijn hoofd omgaat dus dat wilde ik even met jullie delen.

Om er niet een heel depressief artikeltje van te maken, Hilde en ik hebben geen ruzie of wat dan ook we zijn gewoon nog vriendinnen en je ziet haar zeker weten nog terug hier op de blog en op Youtube als 'gast'. Dus jullie hoeven haar niet voor altijd te missen haha!

Het is opeens een hele klap dat er iemand stopt maar we gaan natuurlijk gewoon door! Als je nog vragen hebt over een van deze dingen kan je die natuurlijk stellen hieronder in de beschrijving.
Love you girls

xx
Charlot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images