Review Real Techniques Sponge

Yes ik heb hem eindelijk! De Real Techniques Sponge. Ik wilde hem al heel erg lang omdat heel veel bloggers er enthousiast o...
Yes ik heb hem eindelijk! De Real Techniques Sponge. Ik wilde hem al heel erg lang omdat heel veel bloggers er enthousiast over waren (vooral NikkieTutorials). Ik heb hem gister gekocht op het I love Beauty event. Kijken jullie mee wat ik er van vind?


Dit is de spons, hij is van de bovenkant puntig en van de onderkant is hij plat. Ze hebben ook allemaal een speciale functie,  in de foto hier onder zie je welke kant je waarvoor je moet gebruiken.

Dit plaatje staat ook achterop de verpakking dus daar kan je het ook makkelijk terug lezen.
Nadat je het sponsje hebt nat gemaakt zwelt hij enorm op. Door het opzwellen word het sponsje ook een stuk zachter. Als het sponsje groter is neemt hij ook minder concealer / foundation op en bespaar je er dus ook veel product mee.

Ik heb hier vanochtend mijn concealer mee aangebracht en dat ging heel goed, hij blend mooi in de huid en brengt ook fijn aan.


JA dit is zeker een aanrader! Ik vind deze spons persoonlijk fijner dan een kwast doordat hij zachter is. Hij blend ook mooier in en is als laatste ook nog goedkoper dan een kwast. Deze spons kost namelijk €5,99 op Boozyshop.

Het enige nadeel is dat hij moeilijk te wassen is met shampoo. Ik heb het vanmiddag geprobeerd maar in het begin werd hij niet meer groot en bleef hij een beetje ingekrompen. Dus ik zou aanraden om te wassen met een speciale kwasten of sponzen reiniger.

-Charlot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images