FASHION CHICKS

Hey! Er komt een nieuwe leuke Nederlandse film aan binnenkort, Fashion chicks! Meer weten? Lees hieronder meer!

Hey! Er komt een nieuwe leuke Nederlandse film aan binnenkort, Fashion chicks! Meer weten? Lees hieronder meer!


Charlot en ik waren uitgenodigd om afgelopen woensdag naar de premiere te gaan voor de nieuwe film Fashion chicks! Super tof, en natuurlijk zijn we er heen gegaan, er staat ook een vlog van online op Youtube, dus bekijk die zeker ook eens!

Het was in het 5&33 hotel in Amsterdam, toen we daar aankwamen waren we heel verbaasd, wat een mooi gebouw, eigenlijk is het is een bar/club! Eerst kregen we een workshop over youtube, en hebben we allemaal leuke youtubers ontmoet! Toen hadden we nog een high tea die super lekker en gezellig was, en daarna begon de film. Helaas kon Lisa Sips, de hoofdrolspeelster er niet bij zijn, en ook Mascha (!) van Beautygloss niet. Maar wel kwam Melody Raymann, ook een rolspeelster, en ik zat Hella tijdens de film, misschien kennen jullie haar wel via Mascha. Ook speelt B-Brave erin, dus dat is zeker leuk om naar te kijken! :)

De film gaat over een meisje, Esmee, en die houdt heel erg van fashion, en maakt zelf ook kleding, alleen de mensen op school zijn niet met haar eens dat het super mooi is. Dan krijgt ze een stage bij een modebedrijf, en grijpt ze haar kans, alleen niet als Esmee, maar als Lizzy. Ze heeft dus eigenlijk 2 levens! Maar dan heb  je ook nog de gemene meisjes van school die Esmee in de weg zitten, dus dat is lastig! Wil je weten hoe deze film afloopt? Hij draait vanaf 2 december in de bios!

 Hierboven staat de link van de trailer! 
 Link van 5&33: http://www.5and33.nl/

Ik vond de film zelf heel leuk, grappig en herkenbaar! De spelers zijn heel leuk, en het is vooral een gezellige film, een beetje te vergelijken met chicklits zoals Mean Girls, alleen dan van Nederland! 

Hij duurt 94 minuten, en is vanaf 6 jaar. 

Ben je benieuwd naar deze film? Ga hem dan zeker bekijken!

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images