Review; Primark contour kit

 Contour kits zie je echt steeds vaker, eerst bij duurdere merken zoals Smashbox & Anastasia nu was ik in de Primark met mijn nichtj...


 Contour kits zie je echt steeds vaker, eerst bij duurdere merken zoals Smashbox & Anastasia nu was ik in de Primark met mijn nichtje Maud en zag ik dit contour palette wat bijna identiek is aan die van Smashbox! Kijken jullie mee of die ook net zo fijn is?
Dit zijn de kleuren, een koele paars-grijzige bruine kleur (kleur beschrijven ben ik heel goed in.. *kuch*) een bruine bronzer kleur en een matte witte 'highlighter'. Ik heb eigenlijk het kitje alleen al gekocht voor de contour kleur helemaal links. Die is echt perfect voor mijn huidskleur en perfect om mee te contouren. Een bronzer en contour poeder word vaak door elkaar gehaald maar een contour kleur is best koel om echt een schaduw te maken en een bronzen is er om het gezicht op te warmen. Ik vind deze poeders daar echt fijn voor. De highlighted snap ik niet helemaal. Het is gewoon een lichte poeder zonder glitters iets dus om af te poederen onder je ogen of als soort 'banana powder' om je gezicht ook weer vorm te geven.

Dit zijn de kleuren. De contour kleur links lijkt niet zo gepigmenteerd maar dat valt wel mee. Hij is bijvoorbeeld niet zo goed als een high-end product maar dat vind ik eigenlijk wel fijn. Zo krijg je niet in een keer een streep op je gezicht. De bronzer en highlighter zijn allebij echt gewoon prima pigmentatie.

Hier heb ik de contour kleur aangebracht onder mijn jukbeenderen, de bronzer er iets boven en op de zijkanten van mijn voorhoofd. De highlighter zit onder mijn ogen en als highlighter boven op mijn wangen. 


Ik vind dit product heel erg fijn! Het is super makkelijk te gebruiken en goed gepigmenteerd. Ik heb zelf de contour kit van Smashbox niet maar ik denk dat ze heel erg op elkaar lijken. Dit is zeker een aanrader!

(De primark contour kit is te koop bij Primark filialen voor €4,50)
You Might Also Like

2 reacties

  1. ik kan het nergens vinden bij de primark!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Omdat ik de contourkit al een tijd geleden heb gekocht kan het zijn dat hij niet meer te koop is.. :(

      Delete

Flickr Images