Cargo 'brow how defining kit' review

Hey iedereen, vandaag laat ik zien wat ik van de Cargo wenkbrauw kit vind, die je in de styletone unboxing hebt kunnen zien! x hil

Hey iedereen, vandaag laat ik zien wat ik van de Cargo wenkbrauw kit vind, die je in de styletone unboxing hebt kunnen zien! x hil


Cargo kende ik zelf eigenlijk niet, maar ik kwam erachter dat het een best goed merk is, ze hebben mooie goede producten, een beetje zoals MAC.

Ten eerste: DEZE VERPAKKING!!! Holy moly wat mooi. Het ziet er super professioneel uit en de kleuren zijn prachtig.
Het doosje zoals je hieronder kan zien, vind ik persoonlijk minder mooi, wel handig, maar de verpakking maakt hem wel een beetje goedkoop met dit, je verwacht een mooier doosje bij de verpakking.
De prijs van de cargo wenkbrauw set is: 24 dollar, dat is ongeveer 21 euro, dat vind ik best prijzig!
Ik heb de kleur light gekregen, denk ik, of medium. Je hebt ook nog medium en dark.

Het doosje is wel erg handig, er zit een gel en een poeder in. Ook zit er een klein spiegeltje in, maar die gebruik ik niet.
 Als je het klepje met het product openklapt zit er ook nog een borsteltje bij! Deze gebruik ik wel.
 Hier zijn swatches van het product, boven zie je de gel, onder de poeder. De poeder is best licht en de gel is een beetje bruin/taupe.
 De poeder gebruik ik niet, die vind ik niet fijn, dat vertel ik later nog.
 Hier heb ik geen make-up op, dus ook mijn wenkbrauwen niet gedaan.
 Hier heb ik mijn wenkbrauw in gevuld met de gel, die vind ik super fijn! Het kwastje verdeeld fijn aan , maar je moet wel oppassen want je krijgt snel onverdeelde plekken, die kun je er gewoon uit kammen. Ook al is dit voor blondines/medium, hij gaat ook goed bij mijn haarkleur, wel slaat hij een beetje oranje aan, dit vervaagt op de een of andere manier weer.

 Hier heb ik de poeder erover heen, op de foto lijkt hij wel beter dan in het echt. Je ziet dat hij licht aanslaat, dat vind ik persoonlijk niet fijn, ook laat hij een poederig laagje achter op de plekken waar je geen poeder wilt. Nee, deze poeder gebruik ik niet! Zelf gebruik ik gewoon mijn oude vertrouwde poeder van Invite, die werkt perfect.Thanks for reading!

You Might Also Like

1 reacties

  1. Wat vinden jullie van de Brow powder? Gaan jullie hem ook kopen?

    ReplyDelete

Flickr Images