Beautyschool bij MOOI parfumerie

Ik was een tijd geleden naar een parfumerie bij ons in de buurt gegaan om een Beautyschool te doen. Mij leek het wel leuk om te vertellen wa...

Ik was een tijd geleden naar een parfumerie bij ons in de buurt gegaan om een Beautyschool te doen. Mij leek het wel leuk om te vertellen wat ik er nou van vond en of de Beautyschool het geld waard was. Lees je mee?
Dit is de parfumerie waar ik geweest ben, hij heet MOOI.
Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen, dit is het resultaat.


Ik vind dat mijn make-up echt wel goed gedaan is, het enige wat ik wel een beetje heftig vond zijn mijn wenkbrauwen. Ik heb natuurlijk al best een beetje donkere wenkbrauwen van mijzelf maar nu had ze ze nog een keer bijgetekend met een donkere kleur. Ik vind het persoonlijk minder mooi en had ze liever met een lichtere kleur bij getekend.

Verder vind ik dat de rest er wel goed op zit. Ze had voor mij allemaal producten gebruikt van Clinique omdat dat meestal al wel bedoeld is voor ook de jongere huidjes. Dus de CC Cream, Blush, Poeder, Oogschaduw, Mascara, Oogpotlood en Lipstick is allemaal van Clinique. Ik denk dat deze Beautyschool vooral goed werkt als je niet heel veel bezig bent met make-up. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het niet leuk is voor de mensen die wel met beauty bezig zijn, ik vond het bijvoorbeeld leuk omdat ik nu al die producten van Clinique heb kunnen proberen en uittesten. Sommige producten vond ik fijn, andere niet.

Aan het einde van de cursus kon je ook de producten die je fijn vond kopen met 20% korting wat ook altijd fijn is natuurlijk. Ik vind de cursus zeker leuk, het is ook aan te raden om te proberen.

Liefs,

Charlot

Deze Beautyschool kan je volgen bij MOOI filialen voor €7,50.

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images