Review; Too Faced Chocolate bar

 YES! Ik heb hem eindelijk, de Too Faced Chocolate bar. Ik ben er zo blij mee! Ik hoorde echt van elke Youtube dat hij helemaal geweldig w...

 YES! Ik heb hem eindelijk, de Too Faced Chocolate bar. Ik ben er zo blij mee! Ik hoorde echt van elke Youtube dat hij helemaal geweldig was dus wilde hem zelf echt heel erg graag proberen. Vind ik hem ook fijn? Dat kan je lezen in deze review!
 De verpakking alleen al ziet er echt geweldig uit, het lijkt op een chocolade reep. De roze wikkel en het zilveren papiertje ziet er het zo leuk uit!
 Ook het palette is een chocolade reep. Too Faced staat altijd wel een beetje bekend om de schattige verpakkingen, dit is weer een mooie toevoeging op de leuke hulzen.


 Ook zat er in de verpakking dit kaartje, er staan verschillende ooglooks die je kan maken met het palette. Ik wil ze zeker allemaal gaan uitproberen maar ik weet nog niet zo zeker of ik ze ook dagelijks zal dragen. Wel leuk dat ze het erbij doen, geeft wel een beetje zo'n luxe gevoel.

Dit zijn de kleuren, ik vind ze zoo mooi! Hier kan je echt super veel verschillende ooglooks mee maken. Er zitten vooral bruintinten in maar ook bijvoorbeeld een matte roze (Heel gaaf echt een kleur die ik vaak ga gebruiken), een paars, een bordeaux rood, en een mosgroen. Ook de namen vind ik heel leuk, allemaal namen gebaseerd op, hoe kan het ook anders, chocolade.

 Van links naar rechts: ( Gilded Ganache, Salted Caramel, Hazelnut, White Chocolate, Marzipan, Creme Brûlée, Semi-sweet, Haute chocolate)

Dit zijn de eerste 9 kleuren van het palette! Wauw. Zo mooi! Vooral de kleuren met glitters erin vind ik echt prachtig. Ook ruiken de oogschaduws echt heerlijk naar Chocolade, maar wees niet bang als je de oogschaduw hebt aangebracht is de geur zo goed als verdwenen.
 Van links naar rechts: Milk Chocolate, Strawberry bon bon, Cherry Cordial, Black Forest Truffle, Candied Violet, Champagne Truffle, Triple Fudge, Amaretto.

Ook deze kleuren vind ik super mooi. Ik denk dat ik uit deze kleuren vooral Milk Chocolate, Strawberry Bon Bon en Champagne Truffle elke dag zou gebruiken.

Dit is het palette, ik ben er echt heel erg blij mee! Prachtige kleuren, Prachtige pigmentatie, Prachtige verpakking alleen niet zo'n Prachtige prijs hij kost namelijk €44,- online op Sephora.fr. Ik vind hem wel 100% zijn geld waard, de pluspunten overwinnen het enige minpunt dat ik heb.

Ik hoop dat jullie deze review leuk vonden! Bedankt voor het lezen!

Liefs,
CharlotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images