Review; Tinibeauty lipstick

In de Oktober box van Styletone zat deze lipstick van Tinibeauty, ik was er zelf heel erg benieuwd naar. Is hij goed gepigmenteerd, blijf...

In de Oktober box van Styletone zat deze lipstick van Tinibeauty, ik was er zelf heel erg benieuwd naar. Is hij goed gepigmenteerd, blijft hij lang zitten? In deze review vind je de antwoorden! Kijk je mee?


Ik vind de huls van de lipstick persoonlijk niet heel bijzonder misschien een beetje goedkoop in vergelijking met de prijs (€17,95). Maar ik vind het wel een fijne verpakking omdat je de lipstick makkelijk kan gebruiken en heel snel omhoog kan draaien.

En toen zag ik de kleur.. WAUW! Zo mooi! Echt een perfecte herfst en winter kleur. Op de foto komt hij veel roder over dan dat hij werkelijk is, hij is namelijk veel donkerder in het echt. Dit is de kleur op mijn lippen, ook op deze foto komt hij veel roder over dan dat hij werkelijk is. Ik had de lipstick opgedaan voor de review om ongeveer 15:00 en ging vervolgens naar de stad. Om 19:00 zat hij er nog steeds super mooi op! Ook nadat ik gegeten had bleef hij er goed opzitten.

Ik ben erg tevreden over deze lipstick! Hij blijft lang zitten en heeft echt veel pigment. De lipstick is vrij prijzig maar als je dus nu de Oktober box van Styletone koopt heb je hem dus voor €12,50 inclusief andere hele mooie producten!

Dit was de review, bedankt voor het lezen!

Liefs, Charlot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images