Review kwasten Wholesalebuying en Beebee professionals

Hey, vandaag heb ik een kwasten review voor jullie, ik heb laatst wat kwasten binnengekregen en dat leek me wel leuk om te doen!

Hey, vandaag heb ik een kwasten review voor jullie, ik heb laatst wat kwasten binnengekregen en dat leek me wel leuk om te doen!


Dit zijn de kwasten, ik ga ze per website reviewen, links zie je die van Beebee cosmetics, die komt een box van Styletonebox.com, rechts zie je twee kwasten van de site Wholesalebuying.com

Ik begin bij de kwasten van Wholesalebuying. Dit is de bamboo set met vier kwasten, ze kosten normaal $6,74 maar nu $4,42 dus grijp je kans!

Dit is de eerste kwast, hij wordt gebruikt voor bronzer/blush. Zelf gebruik ik hem voor bronzer omdat ik geen blush draag. Hij is een beetje schuin afgesneden. In de bamboo set zitten eigenlijk dus 4 kwasten maar ik review alleen de gezichts kwasten want de andere twee zijn gewone oogschaduw kwastjes. Hij voelt zacht, niet super zacht maar normaal. Hij brengt egaal aan, en hij is de perfecte grootte voor je hele gezicht ook, dus voor poeder kan hij ook.
Dan deze kwast, dit is een poeder kwast, dus voor normale poeder. Hij is in het echt eigenlijk best klein, kleiner dan dat ik had verwacht, hij lijkt een beetje op een mini kabuki. Zelf vind ik deze kwast wel fijn werken en handig om  mee te nemen. Maar hij heeft geen steel, en het houdt best vervelend vast. Na een tijdje wordt dat wel vervelend.

Als je deze set wilt kopen kun je op deze link klikken;  http://bit.ly/1U5qtL4

Dan de kwast uit de box van Styletone. Dat is een box die je maandelijks kunt bestellen met allemaal beautyproducten erin. Deze kwast zat erin, hij is van het merk Beebee professional. Wat handig is aan deze kwast is dat hij ingevouwen kan worden. Je kunt hem dus meenemen zonder hem te beschadigen! Handig! Dit is een poeder kwast voor je gezicht trouwens. ;)
Ook kun je hem zoals op de foto hieronder inschuiven voor een deel, en dan heb je een foundation kwast! Lifehack! Deze kwast is super zacht en geeft een mooi resultaat. Wel een klein minpuntje, hij stinkt in het begin een beetje, nouja dat was bij mij. Naar berging of zoiets. Niet super chill.

Hij is zelf €19,95, dat vind ik best duur voor een kwast, maar hij is het zeker waard als je een goede handige poederkwast nodig hebt.

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images