Bestelling: Telefoonhoesjes Miniintthebox!

Laatst heb ik wat telefoonhoesjes besteld, dat was wel nodig! Ik ga ze vandaag reviewen voor jullie!

Laatst heb ik wat telefoonhoesjes besteld, dat was wel nodig! Ik ga ze vandaag reviewen voor jullie!

Ik heb drie hoesjes besteld, en twee screenprotectors. Ik begin bij dit olifantenhoesje:
Hij komt van Miniinthebox.com
Linkje: http://www.miniinthebox.com/nl/indische-olifant-mensen-patroon-harde-case-voor-de-iphone-5c_p1382272.html?utm_campaign=cartcross
Prijs: € 1,89
 
Dit is dus het eerste hoesje, ik had eigenlijk verwacht dat hij kwalitatief slechter zou zijn! Hij komt niet helemaal over de schermrand heen, maar wel over het eerste gedeelte, hij houdt fijn vast en ziet er ook nog een super cute uit! De donkerblauwe kleur vind ik ook erg mooi. 

 Op deze foto zie je goed dat het hoesje dus wel over de witte rand van mijn telefoon gaat, maar niet tot scherm. Maar hij beschermd wel goed, beter dan dat ik had verwacht.

 Dit is het tweede hoesje, een casual matt,-semi doorzichtig hoesje. Hij beschermt goed en hij maakt mijn telefoon echt heel erg wit, super mooi! Ook is hij super dun, echt heel dun, je voelt niet dat er een hoesje omzit aan de dikte!
HIj komt van Miniinthebox.com
Prijs: €0,94
Linkje: http://www.miniinthebox.com/nl/ultradunne-transparant-siliconen-terug-case-voor-iphone-5c_p1330837.html?utm_campaign=cartcross
Hij beschermd goed. En hieronder zie je hoe wit mijn telefoon wordt!


 `Hier nog een screenprotector, ik heb een set van 2 besteld, alleen ik ben niet zo goed in het erop doen! Dus hier heb ik nog erg veel luchtbellen, maar die verdwijnen langzaam, verder vangt hij goed krassen op.
Deze komt van Miniinthebox.com
Linkje: http://www.miniinthebox.com/nl/2-pack-premium-high-definition-clear-screen-protectors-voor-iphone-5c_p1551943.html?utm_campaign=cartcross
Prijs voor 2 protectors: €0,94

En dan..... de denk ik leukste, eentje met glitter! En niet zomaar, het beweegt namelijk, het is jammer dat ik dat niet zo kan laten zien, maar het glitter kan dus bewegen door de vloeistof die erin zit, en dan krijg je een super leuk effect!

Deze komt van Miniinthebox.com
Linkje: http://www.miniinthebox.com/nl/plastic-transparante-creatieve-drijfzand-ster-stijl-voor-iphone-5c-verschillende-kleuren_p4072878.html?utm_campaign=cartcross
Prijs: € 3,41
Dit hoesje kun je in acht verschillende kleuren kiezen, ik heb voor wit gekozen, dat zijn zilveren glitters met roze en zilveren sterretjes. Ik kreeg ook echt deze kleur.
Hij beschermt goed en hij komt ook over de rand heen. Een klein nadeel is dat hij erg dik is. Maar dat is logisch want er zit natuurlijk van dat water in. Maar dat wist ik al van tevoren. Ik vind dit effect zo ontzettend cool. Je kunt er uren naar kijken. Als je het hoesje met glitters in de zon houdt, komen er allemaal verschillende kleuren door de glitters. Super gaaf! 

Hier zie je het galaxy effect goed, super gaaf!

Dit zijn de hoesjes die ik gekocht heb! Bedankt voor het lezen,

xx Hilde

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images