So Susan mascara en highlighter

Laatst ontvingen we deze producten in de Styletone box van September, en ik was er super benieuwd naar! De verpakkingen zien er le...


Laatst ontvingen we deze producten in de Styletone box van September, en ik was er super benieuwd naar! De verpakkingen zien er leuk uit en sowieso ben ik gek op mascara's en vind ik highlighters heel mooi! Kijk je mee of deze producten het waard zijn ?
Als eerste de mascara, dit is de So Susan Featherlash mascara, het zou moeten zorgen voor meer dikte, volume en lengte, ook zou hij nog waterproof moeten zijn en lang blijven zitten.. Is dit ook zo? Het zag er veel belovend uit vooral de luxe verpakking er omheen die er heel mooi uitziet.

De mascara is te koop op SoSusan.com en kost €24,95. Hij is ook nog dierproefvrij!

Hmm.. Deze verpakking vind ik er dan wel weer een beetje goedkoop. Daar hadden misschien iets meer tijd aan mogen besteden. 


Het is gewoon een normaal borsteltje, is altijd wel goed. Je moet alleen wel opletten dat je geen klontjes ouzo in je wimper krijgt. 


Hier heb ik de mascara op! Ik vind het oprecht een fijne mascara, het spreid je wimpers mooi en maakt ze lang. Alleen zie ik de volume die het zou moeten creĆ«ren niet echt. Ook het aanbrengen is soms een beetje lastig omdat het nogal snel boven je oog zit als je het aanbrengt. Voor de rest vind ik het een hele fijne mascara! 

Conclusie:
Is de mascara waterproof? : Mua.. , een zachte regenbui overleeft hij wel alleen als je door de stromende regen gaat zit het toch wel een beetje onder je ogen
Maakt hij je wimpers lang? : Jazeker! Geen twijfel mogelijk
Blijft hij lang zitten?; Yup! Hele dag / hele avond
Zorgt hij voor volume?: Nee niet echt het is vooral een mascara die zorgt voor lengte.
Maakt hij je wimpers dikker?: Nee juist een stuk dunner en langer.


Nu de highlighter in de kleur Candlelight (klink dat niet al heel goed?! )

Ook deze verpakking vind ik wat goedkoop ogen maarja het haat om het product!

Hmm.. jammer die foto is mislukt hahaha sorry!

Omg, deze highligter is zoo mooi! Hij geeft een super glans zonder dat hij te glitterig is.. Wauw! Ook blijft de lang zitten en is makkelijk aan te brengen. Zeker een aanrader deze!

Dit was de review! Gaan jullie So Susan producten proberen?

Love,
CharlotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images