Quick review: Rituals fortune scrub / cream

hey, ik had een tijd geleden een scrub gekregen van Rituals, en hierbij mijn mening!

hey, ik had een tijd geleden een scrub gekregen van Rituals, en hierbij mijn mening!


Ik heb ze in een pakketje van de ING gekregen, maar je kunt ze ook kopen op de website  http://www.dailydesign.nl/bodycare/2927-rituals-fortune-scrub.html?gclid=CjwKEAjwyemvBRDFpN3E5_bs9BQSJAA5n8L2wNiXdWg62c9DW9cwj3JajghBrfqVatI6aw3iFENfexoCFt7w_wcB

 Ik weet niet zeker op ze  in de winkel te koop zijn! Er zit 50 ml in, en 10 euro.
 Ik begin bij de scrub, die is echt heerlijk! Beide producten zijn met sinaasappel en cedar, dat komt van een boom. De scrub maakt mijn huid zacht, en hij ruikt zo lekker! Hij is rustgevend, maar toch fris. Dit vind ik een hele fijne douchegel.

In combinatie met de scrub is de body cream al helemaal geweldig. De geur is hetzelfde, dus kun je ze achter elkaar gebruiken en ruik je de hele dag lekker. Hij hydrateert mijn huid volledig en laat een voedzaam laagje achter. Ook trekt hij snel in, dus kun je je snel aankleden.
 Links de cream, rechts de scrub.

Wat ik wel jammer vind is dat de opening van de cream heel klein is, je krijgt er weinig uit. Als je heel hard duwt gaat het met een grotere hoeveelheid, maar dan moet je wel veel kracht zetten! Bij de scrub is dit niet zo.


You Might Also Like

2 reacties

Flickr Images