Pinterest Inspired Fall Room decors

Hi Guys, Ik zat laatst een beetje te kijken op Pinterest en zag echt hele leuke room decoration spulletjes. Het leek mij wel leuk om in dit...

Hi Guys, Ik zat laatst een beetje te kijken op Pinterest en zag echt hele leuke room decoration spulletjes. Het leek mij wel leuk om in dit artikel de spulletjes die ik gezien heb op te zoeken op internet en te laten zien waar je het kan kopen! Kijk je mee?
Laten we beginnen met deze foto, Het eerste wat opvalt zijn natuurlijk de plantjes. Die kan je tegenwoordig overal kopen omdat het echt zo'n trend is. Maar wat je (nog) niet kan kopen zijn de netjes die waar je ze in hangt. Hieronder op de foto staat uitgelegd hoe het moet. (Ik heb ze zelf ook gemaakt en ze zijn echt super schattig geworden). 

Maar eerst dacht ik waar kan je nou de leuke echt 'hangende' plantjes kopen, de bladeren die dan zo leu naar andere hangen. Ik heb ze nep gezien bij de Ikea voor nog niet eens 2 euro, maar ik heb ook dit gezien bij de Xenos, gewoon een stuk hangende plant. 

 FOTO 2
Dan in deze foto zie ik verschillende dingen terug komen die ik heel leuk vind. Als eerste de ladder. Die zie je echt heel vaak terug komen in verschillende woon tijdschriften en blogs. IK vind het zelf echt heel erg leuk en heb het gevonden ook weer bij de Xenos. 
Xenos €29,95

Ook zag ik het schapenvachtje wat je ook heel vaak ziet. Die kan je kopen bij Ikea vanaf €9,99. Ik heb ze ook gevonden bij de Big Bazar voor €4,99!

Dan als als laatste van deze foto zag ik het dekentje wat over de ladder hangt, zo leuk! Ik heb hem gevonden bij de Ikea voor €24,95

FOTO 3
Ik vind de kaarsenhouders echt heel leuk maar ben iets te lui om ze zelf te maken dus ik heb 2 winkels gevonden waar je ze kan kopen voor geen geld.

Action- €0,79 en €0,99

Big Bazar €0,99 of €1,99

Dit was het! Ik hoop dat jullie het leuk vonden! Als jullie dit soort artikelen vaker willen lezen, let me know!

Liefs,

Charlot
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images