School story tag

Hi guys! Het leek mij wel leuk om deze tag een keer te doen, eerst dacht ik in een video maar vervolgens dacht ik waarom niet in een blogpos...

Hi guys! Het leek mij wel leuk om deze tag een keer te doen, eerst dacht ik in een video maar vervolgens dacht ik waarom niet in een blogpost? Dus daarom heb ik vandaag de School story tag voor jullie!


Hoe oud ben je en zit je nog op school?

Ik ben 15 jaar en zit nu nog op school, hij is precies vandaag weer begonnen.

Welk niveau heb je gedaan?

Ik ben nu bezig op het VWO :).

Vind je school leuk?

Muah, ik vind dat we niet mogen zeuren over school er zijn te veel mensen die niet eens naar school kunnen dusja. Maarja, het is wel elk jaar weer hard werken en stressen over toetsen en werk. Maar eerlijk is eerlijk er zitten ook leuke dingen aan zoals je vrienden elke dag zien, leuke schooluitjes, sommige leuke vakken...

Wat vind je het leukste vak op school?

Ik denk dat mijn favoriete vak tot nu toe Scheikunde is, ik vind het super interessant en leuk om alle proefjes te doen. Maar ook gym vind ik leuk, niet altijd maar meestal wel. Sporten is gewoon fijn als je even je kop leeg wil hebben, als je het super druk hebt met school hebt bijvoorbeeld dan is het heel fijn om even te sporten ertussen.

Wat vind je het stomste vak op school?

Ehm.. Ik denk dat het Engels is, het niet zo moeilijk maar toch haal ik er gewoon slechte cijfers voor en dat vind ik het stomme eraan.

Hoe laat sta je op om naar school te gaan?

Als ik het eerste uur les heb, heb ik een wekker staan om 6.45 zodat ik nog een kwartiertje op social media kan klooien en soms nog Youtube video's te kijken. Om 7.05 stap ik uit bed en ga ik douchen.
Als ik eerste uur vrij ben sta ik op om 8.00.

Hoe ga je naar school?
Met de fiets. :) 🚲

Wat voor schooltas gebruik je?
Verschilt heel erg, soms een rugzak soms een handtas. Voor nu gebruik ik een blauwe handtas

Welke beautyproducten zaten altijd in jou schooltas?

Een lippenbalsem zit er altijd in mijn tas, als ik verkouden ben zitten er ook zakdoekjes in. als het keihard regent buiten zitten er ook wattenstaafjes in zodat ik misschien uitgelopen mascara kan weghalen en een borstel om mijn natte haar even door te borstelen :).

Wat voor agenda heb je/ heb je gehad?

Ik had de eerste klas tot de derde klas altijd een agenda van school om goed te leren plannen het was een mega agenda maar eerlijk, wel best fijn. Nu ik naar de vierde ga heb ik een agenda van de Hema, er is veel plek om te schrijven en is verder gewoon heel simpel.

Wat is jou grootste school blooper?

Haha, even denken ik kan ze nu niet bedenken maar ik heb er vast en zeker wel een aantal gehad. Ik heb sowieso wel een keer gehad dat ik mijn handen langs mijn lichaam had hangen en dat ik bijvoorbeeld langs iemand liep en dan mijn hand tegen een langslopend persoon's kont aankwam ofzo. Of dat ik een raar gezicht trok en dat er dan een leraar naar mij keek.

Wat doe je als de les saai is?

Op mijn telefoon zitten of van die schrijf spelletjes doen met degene die naast mij zit, zoals galgje of dat spelletje waar je vakjes moet inkleuren.

Wie je is je favoriete leraar?

Hmm... De eerste die in mij opkomt is Mariska, zij gaf Scheikunde op onze school en ga altijd hele goed uitleg en was heel aardig. Maar ze geeft geen les meer op school dus tja...

Vertel een leuk verhaal van wat je hebt meegemaakt op school

Bij engels moesten we altijd eerst beginnen met lezen in een engels boek, en dit keer was het als je je boek niet bij je had werd je eruit gestuurd. Tja, ik was die dag mijn boek vergeten. Ook had niemand anders van de klas zin om te lezen. Dus ik, Ellen, Lilani en Hilde gingen een gesprek aan met de leraar over vakanties zo begon hij ook te vertellen over zijn vakantie en over dingen die hij had meegemaakt enzovoort enzovoort, en kwamen ook grappige dingen voorbij maar als ik die zo opschrijf zijn ze niet echt grappig dus ja, haha. Maar uiteindelijk hebben we zo'n half uur gesproken en was de tijd voor het lezen afgelopen en de tijd van de grammatica uitleg. Ik was er niet uitgestuurd, we hadden geen saaie uitleg meer, en we hadden ook geen chagrijnige leraar meer dus helemaal top :).

Wat ben je geworden nadat je je school hebt afgemaakt?

Tja, die tijd licht nog voor me dus dat weet ik echt nog niet.

Dit waren mijn antwoorden van de schoolstory tag! Ik zag deze tag op beautygloss dus ik heb hem niet zelf bedacht maar overgenomen dat is ook de bedoeling van een tag :)

Hope you liked it!

Love,

CharlotYou Might Also Like

0 reacties

Flickr Images