Hema Tye Dye kit + WINACTIE

Laatst was Lilani weer eens bezig geweest met haar Tye Dye, ze had echt een super gaaf shirtje gemaakt en dat wilde ik ook eens doen. Dus zo...

Laatst was Lilani weer eens bezig geweest met haar Tye Dye, ze had echt een super gaaf shirtje gemaakt en dat wilde ik ook eens doen. Dus zo gezegd zo gedaan, ik ging naar de Hema en kocht dit kitje om uit te proberen, lees je mee hoe ik dit heb gedaan?

Als eerste heb ik natuurlijk goed de gebruiksaanwijzing gelezen want meestal moet je het mengen met water en nog iets speciaals doen. 
Hier zie je de inhoud van het pakketje, de verf en een gebruiksaanwijzing. Op de gebruiksaanwijzing stond dat ik de verf in een emmer moest doen met 6 liter water om een egale kleur te krijgen. Maar dat wil je natuurlijk niet, je wil het Tye Dye effect. Dus wat ik heb gedaan is een beetje warm water in een klein water flesje gedaan en daarbij wat verf poeder en een lepeltje zout. Toen ik de verf helemaal klaar had begon in aan het vouwen van mijn shirt in het patroon wat ik wil.

Als je je t-shirt zo oprolt en er elastiekjes omheen doet krijg je een soort 'swirl' effect, dat vond ik zelf wel leuk. :)

Dan pak je de verf en dat begin je gewoon over je opgerolde shirt de dwarrelen. Zorg uiteindelijk dat je bolletje shirt helemaal bedekt is met verf.

Dit is het eindresultaat van een van de shirts! De verf pakt echt super goed! Het is niet echt een hele zwarte kleur (Meer grijs) maar dat vind ik juist wel gaaf.

Ik vind het pakketje zeker goed! De verf is goed en pakt goed op de stof, ook kan je er heel lang mee doen want je hebt echt maar heel weinig nodig, het is zeker een aanrader!

Dit Tye Dye katje is te koop bij grotere Hema filialen met een verf afdeling of de Hema webshop voor €3,95.

Maar omdat ik twee shirtjes heb gemaakt kan ik er natuurlijk ook een aan jullie weggeven! Dit witte topje (oorspronkelijk van de H&M) heb ik gedyed met grijze verf en is echt super leuk om te dragen in ze zomer op een short of in de winter met een lange high wasted broek en een warm verst eroverheen. 

Wat moet je doen om dit shirtje te winnen?
1. Volg ons op Instagram (One2beauty.nl)
2. Laat hieronder een reactie achter met dat je meedoet. :)

Dat is alles! De winnaar zal bekend worden gemaakt met Random name picker op 10 september :).

Love,

CharlotYou Might Also Like

6 reacties

  1. Replies
    1. Yaay! Jij hebt de winactie gewonnen! Stuur een mailtje met je adres naar One2dress@gmail.com en hij komt zo snel mogelijk naar je toe!

      Delete
  2. Ik doe mee hij is echt superleuk mooi gedaan! 😍

    ReplyDelete

Flickr Images