Essence all about Nudes eyeshadow palette

Essence en Catrice hebben hun schappen weer helemaal vernieuwd met nieuwe producten en het leek mij wel leuk om wat te kopen en te reviewen ...

Essence en Catrice hebben hun schappen weer helemaal vernieuwd met nieuwe producten en het leek mij wel leuk om wat te kopen en te reviewen voor jullie. Ik was in de Kruidvat en stond voor de schappen maar ik vond eigenlijk niet echt dingetjes die ik graag wilde hebben behalve dit palette want dat zag er echt super mooi uit voor maar 4 euro!
Zo ziet het er uit, zoals je ziet super veel mooie nude kleurtjes voor bruine ooglooks. Ik vind dat soort palettes heel mooi omdat je ze gewoon heel makkelijk kan combineren met felle kleuren als je dat zou willen.Wow, Ik vind de pigmentatie echt goed! Ik had echt niet verwacht dat het zo goed zou zijn, gewoon voor maar 4 euro.Dit heeft Essence echt goed gedaan, goede pigmentatie, mooie verpakking, warme en koele tinten, handig compact, en gewoon alle kleuren die je nodig hebt voor een mooie look. Dit is zeker weten een aanrader en een product wat ik veel ga gebruiken!


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images