24 augustus update // nieuwe Lay out

Hee, het leek mij wel eens leuk om gewoon een blogpost te schrijven waarin ik gewoon even met jullie praat. Ik heb de laatste tijd weinig in...

Hee, het leek mij wel eens leuk om gewoon een blogpost te schrijven waarin ik gewoon even met jullie praat. Ik heb de laatste tijd weinig inspiratie voor leuke artikelen of reviews omdat ik ook weinig make-up artikelen meer koop. Dus ik ben druk aan het brainstormen maar voor nu gewoon even een post waarin ik even klets eigenlijk :)

Ten eerste, misschien is het jullie al opgevallen, hebben we een nieuwe Lay out! Ik heb er een hele dag aan gezeten en vind het al een stuk verbeterd! Al zou ik het liefst nog 2 dingen willen veranderen, de titel van de blog in een ander lettertype en in plaats van rode details roze of licht grijze details. Dus weten jullie iemand die hier verstand van heeft of weet jij zelf hoe ik dit zou kunnen doen, ik hoor het graag! :). Wat vinden jullie van de nieuwe Lay out?

Ten tweede ben ik weer eens van plan om te gaan sparen voor een goede camera, (vorige keer ging mijn spaarplan niet zo goed, laten we eens kijken hoe het nu gaat, lol :) ) ik wil zo graag mooie foto's op de blog hebben en ik heb mijn voorgevoel dat het echt beter word als ik een betere camera koop. Ik ben druk op zoek naar een camera die echt mooie scherpe foto's kan maken zowel van ver af als dichtbij. Als jullie suggesties hebben, hoor ik het natuurlijk graag :)Ook ben ik net terug van een weekje Zeeland met 6 andere meiden, het was zo super gezellig! We hebben er vooral gewoon heel erg veel rust genomen gewoon nog even het laatste weekje zodat we weer kunnen knallen op school.. :(. Op het park waar we waren was een zwembad en een tennisbaan waar we natuurlijk goed gebruik van hebben gemaakt. Die conditie moet natuurlijk ook weer en beetje omhoog.. *kuch*. 
(Namen van links naar rechts: Ik, Ellen, Noor, Lilani, Hilde, Maud, Anne)

Dan ben ik ook nog heel benieuwd hoe voor mij het komende schooljaar gaat worden, verschillende vakken in verschillende klassen. Ik ben echt heel benieuwd! Hoe zit dat met jullie?


Love,

Charlot

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images