Review Hema eyeliner

Door Hilde Hey, na beide een weekje niet aan de blog te zitten, (sorry!!) heb ik vandaag weer een review voor jullie!

Door Hilde
Hey, na beide een weekje niet aan de blog te zitten, (sorry!!) heb ik vandaag weer een review voor jullie!
Ik heb altijd al een eyeliner van essence gebruikt, een waterproof. Die vond ik super fijn, dus ik wilde hem opnieuw halen, maar helaas was de Kruidvat al dicht, dus ging ik naar de Hema. (Weer) helaas was de waterproof  versie uitverkocht, dus nam ik de normale variant.

Zo ziet de punt eruit, hij is lang en wordt steeds dunner, persoonlijk vind ik eyeliner stiften het fijnst werken.Links zie je de swatches, links wat dikker en voor een wing, en rechts een rechte lijn.
Helaas is de eyenliner iets dikker dan ik had verwacht, ik vind het persoonlijk best lastig om hiermee een heel dun lijntje te zetten.
Zo heb ik het lijntje gezet, zelf vond ik hem iets de dik, maar ik denk dat na een paar keer oefenen het wel gaat, maar ik heb wel fijnere liners gehad!Hier heb ik met een wattenstaafje wat eyeliner weggehaald, zo krijg je toch een dun lijntje. Maar als je goed kijkt zie je (midden) kleine korreltjes. Ideaal dus niet.
Wings maken vind ik wel fijn met deze liner, ze gaan makkelijk en hij geeft in een keer veel pigment. Een wat vollere wing, daar is deze perfect voor!


Je kunt wel heel scherp een lijn zetten, zoals je rechts kunt zien.
De eyeliner blijft erg lang zitten! Hij smugded bijna niet en zelf tijdens het douchen zit hij er nog op.


De prijs van deze eyeliner is €3,50 bij Hema

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images