Ooglook W7 in the city

Door Hilde Hey, vandaag heb ik een ooglook met het W7 palette, zoals beloofd. 

Door Hilde

Hey, vandaag heb ik een ooglook met het W7 palette, zoals beloofd. Overige informatie:

Hierboven zie je links mijn normale oog, zonder oogschaduw, en rechts met de ooglook.
Het palette is van W7 en heet In the city, hij is te koop bij verschillende webshops en kost ongeveer €5,-.
Op de foto's zie je de kleuren van de oogschaduw echt wat minder. In het echt is deze look best wat feller, en leuk voor een dagje uit ofzo.

Dit is het palette, het is de dupe va het nakend basics palette, hier staat ook een review van online, voor meer informatie kijk eens naar dat artikel!Als eerste doe ik wat oogschaduw basis op, dit zorgt voor meer pigment en dat de oogschaduw langer blijft zitten.
Ik gebruik een basis van Essence, de i love stage oogschaduw basis.

Dan pak ik met mijn Naked kwast (je kunt een normale oogschaduw kwast gebruiken) de een na lichtste kleur Troy en verdeel hem over mijn gehele ooglid.
Daarna pak ik met dezelfde kwast de kleur Brass en verdeel ik hem over het buitenste deel van mijn ooglid, dat doe ik met de kleur Touch ook, precies hetzelfde, dat is de kleur na Brass.
Dan pak ik met een harde ronde kwast de donkerste kleur uit het palette, Andrea en maak ik een driehoekje bij mijn buitenste ooghoek. Dit kun je zo licht of zwaar mogelijk maken als je zelf wilt. Rechts zie je goed de figuur van de driehoek. Hier heb ik hem al geblend.


Dan blend ik die kleur goed door met een fluffy blending brush van de Hema
Soms krijg ik wat fall-out, dus dat er oogschaduw onder mijn ogen zit, en dat haal ik dan weg met een wattenstaafje, en werk ik mijn oogschaduw wat bij. dus verminder ik ook wat uitgeschoten vegen als dat nodig is.

Dan pak ik de aller lichtste kleur, de highlighter uit het palette, Wigwam, met een zachte kwast. Die breng ik op onderstaande plaatsen aan.


Onder mijn wenkbrauw bot, en in de binnenste ooghoeken.
Dan was dit de look, laat gerust een bericht achter met wat je er van vond.You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images