Mijn week in foto's

Door Charlot Whoops, we hebben een week niet gepost! Eigenlijk is er niet echt een goed excuus voor, we hebben die week gewoon heel erg gen...

Door Charlot
Whoops, we hebben een week niet gepost! Eigenlijk is er niet echt een goed excuus voor, we hebben die week gewoon heel erg genoten van de eerste week van de (zomer)vakantie en van het heerlijke weer. We hebben onder andere lekker aan een meer gezeten, bruin worden ;). Ook hebben we gekampeerd met vriendinnen wat ook echt heel erg leuk was! Ik deel vandaag hier in dit artikel wat foto's en verhalen van deze week. :)

De foto's staan niet in volgorde van dag ofzo maar gewoon random :). Hier zat ik met vriendinnen gezellig buiten te eten. Het was zult heerlijk weer en we hadden allemaal vakantie, er hing dus een leuk sfeertje hahaha.
Hil en ik kochten meloen en aten het op in het zonnetje, jum!Ergens die week kwam ik langs de Kruidvat en zag dat de sale van Catrice begonnen was, ik vond hem niet heel bijzonder en heb dus alleen deze lipstick meegenomen. Wil je weten welke kleur het is? Kijk dan even op onze Instagram (One2beauty).Lisa (een vriendinnetje) was een lange tijd geleden jarig maar had nog niet echt iets gedaan met vriendinnen en ze had ons daarom uitgenodigd om te komen kamperen bij haar opa en oma in de tuin, het was zo super gezellig. We zaten echt tot 2 uur 's nachts bij het kampvuur te kletsen.
FOOOOD, in het zonnetje aten mijn broer en ik een zelfgemaakte hamburger jummie :).
 Lilani en ik hebben een soort swap gedaan (unboxing komt snel online op Youtube) en daarvoor moesten wat leuke dingetjes gekocht worden :). We waren even in Den Haag en gingen daar ook Starbucks halen ik had een van de nieuwste smaken geprobeerd en die was heerlijk dit is de smaak Lemon Vanilla, echt een aanrader.

Dit waren zo ongeveer de foto's die ik gemaakt heb deze week! Hierboven staan Lilani en ik voor een meer gewoon te genieten, genieten van het weer, de vakantie, vrijheid alles. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om dit soort artikelen te zien! Let me know! 


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images