Essence Easy 2 Use eyeliner

Hihi nog een eyeliner, dit hadden we niet helemaal besproken maar nu zou je ze dus makkelijk kunnen vergelijken! Ik had een nieuwe eyeliner ...

Hihi nog een eyeliner, dit hadden we niet helemaal besproken maar nu zou je ze dus makkelijk kunnen vergelijken! Ik had een nieuwe eyeliner nodig want mijn laatste Essence eyeliner was uitgedroogd dus ja, tijd voor een nieuwe. Ik had niet verwacht dat Essence zo veel verschillende eyeliners had, ik dacht dat ze maar 1 of 2 soorten hadden maar het bleek dat ze echt 8 verschillende hebben. De ene met een kleine dunne punt, de andere met een dikke punt. Ik heb een eyeliner gekocht die volgens mij best op de eyeliner lijkt van Kat von D, kijk je mee of die ook net zo fijn is?
Dit is de eyeliner, ik vind het wel een mooie verpakking zwart met rosé goud.


Hier zie je het puntje, een klein en heel dun puntje. Ik vind het heel fijn dat hij zo klein is want zo kan je makkelijk een lijntje zetten zonder dat hij te dik word. Ook is het puntje geen sponsje zoals normale eyeliners maar dit is echt een kwastje met haartjes, ik merk niet een groot verschil maar ik vind het niet vervelend werken :).


Hier heb ik een lijntje gezet met de eyeliner, het ging het echt gemakkelijk een mooi dun lijntje was binnen enkele seconden gezet.

Bovenop alles blijft deze eyeliner ook nog eens prima zitten na een normale dag zit hij er nog gewoon op. Na een leuk feestje en gedanst te hebben is hij er een klein beetje afgekoeld maar je hebt zeker geen zwarte spikkels of zwarte vegen onder je ogen!

Ik vind dit zeker een fijne eyeliner! Echt een aanrader zeker voor de beginners, een lijntje zetten is makkelijk en blijft ook goed zitten!


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images