Dagje mee! Engeland

Heyhey! Ik was afgelopen 2 weken in Engeland, morgen weer naar huis:( Hierbij mijn dag in foto's, bye!

Heyhey!
Ik was afgelopen 2 weken in Engeland, morgen weer naar huis:(
Hierbij mijn dag in foto's, bye!We gingen al heel vroeg weg, gelijk na het ontbijt. Ik at muesli met yoghurt. We gingen naar St. Michels, een soort kasteel op een berg in de zee, het ligt onder in Engeland in het zuiden. 
Hier zie je de berg en het kasteel. 
Links zie je inderdaad mensen lopen! Als het vloed is kun je via een pad door de zee lopen, dan wordt je broek wel nat! Als het eb is komt het hele pad te voorschijn en kun je zonder spetters heen en weer lopen. Toen het vloed was werden wij met een bootje gebracht. 

Daarna gingen we verder rijden, die dag reden we de onderkant van Engeland af.
Dit plaatsje heet Mousehole, omdat de haven een hele kleine doorgang heeft, als een muizengaatje.
Hier zie je dat de boten droogliggen, omdat het eb was. 

Daarna reden we door naar Lands End, het uiterste puntje van Engeland, dit is het officiƫle bord. Vanaf hier kun je allemaal rotsjes en eilandjes zien in de zee. Het uitzicht was prachtig!

We wilden graag uit eten, we gingen in een restaurantje uiteten, bij de boulevard. We moesten even wachten dus liepen we door naar de pier. Heel leuk was dat we opeens twee zeehondjes aan zagen zwemmen! Ze wachtten heel lang en keken ons wel een paar minuten aan. Super lief! 
Dit was er een van de twee.

We hebben super lekker gegeten, ik had een vegetarische hamburger van bonen, hij was super lekker! Daarna zijn we naar het huisje gereden, en toen was het al half 1 s'nachts! 

Weltrusten! X hil

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images