22 dingen om te doen in de vakantie wanneer je je verveeld.

In de vakantie heb je soms wel een beetje tijd teveel en weet je niet wat je kan gaan doen, iedergeval dat is bij mij het geval soms. Daarom...

In de vakantie heb je soms wel een beetje tijd teveel en weet je niet wat je kan gaan doen, iedergeval dat is bij mij het geval soms. Daarom leek het mij wel leuk om eens een keer een artikel te maken over dingen die je in de vakantie kan doen als je je verveeld.1. Ga vrienden maken, stel je bent op een camping ga naar het zwembad en kijke of je gezellig mensen kan vinden waarmee je om kan gaan en gezellige dingen kan doen die vakantie!

2. Of je nou op een camping, hotel, resort of een vakantiepark zit er is altijd wel een plekje om te sporten! Er staan op Youtube genoeg video's met fijne work-outs die je kan doen in de zomer.

3. Ga aan het strand of zwembad zitten met je favoriete tijdschrift, lekker in de zon aan het water met je favoriete boek of tijdschrift, heerlijk toch?

4. Ga een stad of dorp bezoeken in de buurt! Dat is super leuk om te doen, een beetje de buurt verkennen en gelijk een beetje cultuur snuiven.

5. Een hele random bezigheid maar het is best leuk om te doen, probeer een andere taal te leren. Engels, frans, duits, spaans, chinees als je niks te doen hebt is dit nog best leuk!

6. Ga back to school shoppen met bijvoorbeeld je moeder! Super gezellig!

7. Eet lekker veel ijs met je broers of zussen en ga naar het strand.

8. Maak lekkere zomerse cocktails, met of zonder alcohol. Het is leuk om te maken en ook nog eens super lekker!

9. Ga je kamer opruimen en opnieuw decoreren, er staat op internet heel veel leuke dingen die te maken hebben met het opnieuw decoreren van je kamer

10. Als er no wel vriendinnen of vrienden thuis zijn, ga prankcallen het is echt heel erg grappig. Je bent gewoon een random iemand en houd een gelogen verhaal tegen hem op, kijken of hij het echt gelooft of niet

11. Als je helemaal niks te doen heb is het ook leuk om bijvoorbeeld een blog te beginnen, je hoeft er helemaal niet technisch voor te zijn of veel te weten van Beauty of Fashion je kan gewoon een blog beginnen over een onderwerp dat jou interesseert

12. Speel sims! Vorig jaar in de vakantie ging ik pas laat in de vakantie en had ik echtnier te doen omdat er geen vriendinnen thuis waren dus ben ik begonnen met het spelen van sims, het is af en toe best grappig om te spelen! Geef toe ;).

13. Ga lekkere dingen bakken, koekjes, cakes, taarten alles kan. Het is leuk om te maken en ook lekker.

14. Ga iets doen met je handen, je boeken kaften en versieren met washi tape of iets andere creatiefs.

15. Maak een bucket list met dingen die je wil doen in de vakantie

16. Geef jezelf een make over! Wenkbrauwen epileren, perfecte winged eyeliner tekenen, nieuw kapsel uitproberen het kan allemaal!

17. Maak je eigen ijsjes! Van hele gezonde met vers fruit tot aan chocolade of caramel ijs het kan allemaal!

18. Probeer een muziek instrument te gaan bespelen, piano, gitaar je kan het zelf proberen aan te leren.

19. Maak je eigen beautyDIY's zoals maskers, lipgloss of een haar sea salt spray voor de perfecte beach waves.

20. Ga werken! Als je bijvoorbeeld helemaal niet op vakantie gaat en je ouder bent dan 13 kan je bijvoorbeeld krantjes gaan rondbrengen en als je 15 jaar bent of ouder kan je in de supermarkt gaan werken bijvoorbeeld!

21. Ga kamperen in je eigen tuin met bijvoorbeeld je broer of zus of met een vriendin

22, Ga puzzelen, een woordzoeker of gewoon een oude normale puzzel.

Dit waren de dingen die je bijvoorbeeld kan gaan doen als je je verveeld! Ik hoop dat je hier wat aan hebt en ze leuk vind! Bedankt voor het lezen!


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images