Wet n Wild producten

Ik zag deze producten maandag op  Budgetcosmetica , voor heel weinig geld. En het leek me nog wel leuk om er wat over te schrijven! Dus, ...

Ik zag deze producten maandag op Budgetcosmetica, voor heel weinig geld. En het leek me nog wel leuk om er wat over te schrijven! Dus, in dit artikel ga ik jullie mijn mening vertellen!


Als eerste deze super mooie highlighter de Wet n Wild Fergie highlighter. 

*tumtumtuuuumm* kijk nou hoe mooi deze is! Een champagne kleurige highlighter, echt wauw.


(onscherpe) close up.

Hier is de swatch, hij is echt heel goed gepigmenteerd en dat had ik echt niet verwacht! Zeker niet voor de prijs van, ja daar komt die, 2 euro!!

Het is zeer moeilijk om een highlighter op de foto te zetten, maar ik heb mijn best gedaan. Je ziet het misschien we een beetje maar het veroorzaakt echt een mega mega mega mooie natuurlijk glow. Na de swatch was ik een beetje bang dat het nooit natuurlijk zou kunnen zijn, maar dat is het wel! Wauw echt super blij mee!

Over naar de lipstick, een super mooie nude lipstick.
Hij is in de kleur Bare it all. En zag er op foto's echt perfect nude uit.


Hier is de swatch! Ik vind hem zo echt heel erg mooi, echt een perfecte bruine lipstick. Love it.

Hier heb ik hem op, mijn eerste indruk was niet zo goed. De lipstick lijkt iets te licht voor mijn lipkleur want eerst zag je een soort donker randje als een 'lipliner'. Maar later trekt de lipstick in en valt het lijntje niet echt meer op, dus dat ik wel weer goed. Wat ik ook een fantastisch voordeel vind is dat hij eerst glimmend is en heel creamy aanbrengt en daarna matte opdroogt, Yas! 

In het algemeen ben ik heel erg tevreden over deze producten van Wet n Wild, de pigmentatie van de producten zijn super goed en zijn gewoon heel fijn in gebruik. Dit zijn zeker aanraders!

De Wet n Wild highlighter was 2 euro en de lipstick 1 euro op Budgetcosmetica.nl

xo
Charlot


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images