Wenkbrauw routine

Door Hilde Hey, een tijdje geleden begon ik met het 'doen' van mijn wenkbrauwen, wil je weten wat het inhoudt? Lees hieronder verde...

Door Hilde
Hey, een tijdje geleden begon ik met het 'doen' van mijn wenkbrauwen, wil je weten wat het inhoudt? Lees hieronder verder! 

Ik gebruik deze oogschaduw, dit is er een van Invite. Je kunt natuurlijk ook een echte wenkbrauw poeder kopen, maar ik vind oogschaduw ook gewoon prima werken!

Let wel goed op welke kleur je gebruikt, probeer gewoon een paar kleuren uit, en dan zie je vanzelf wel wat een goede is.Ik gebruik in dit palletje de rechter kleur, deze is precies goed voor mijn wenkbrauwen.

Dit doosje was €9,95, je hebt natuurlijk ook heel veel andere producten, een hele populaire is het wenkbrauw kitje van Catrice, voor blondines en brunettes.

 Ik gebruik deze kwastjes, links zie je een spoolie, deze gebruik ik om mijn wenkbrauwen mee door te kammen, en dat doe ik in het begin om alvast de goede vorm te krijgen en aan het einde, om het iets minder heftig te maken en ook weer in model te brengen.
 Dan aan de rechterkant een schuin afgesneden kwastje, dit vind ik persoonlijk het fijnste werken. Beide kwasten kun je tevens overal kopen voor weinig geld, ook online. Dit is de pigmentatie van beide kleuren, het is erg goed, en zichtbaar. Maar na een lange dag is het ook wel weer klaar, in mijn wenkbrauwen blijft het natuurlijk wel beter zitten dan op mijn arm.
 Dit is mijn wenkbrauw zonder make-up, ik heb me eigenlijk een heel groot deel van dit schooljaar niet met mijn wenkbrauwen beziggehouden, maar toen zag het er dus zo uit. Hier zijn ze wel al in vorm gebracht.

Ik vind het persoonlijk mooi als je gewoon een normale wenkbrauw houdt, maar wel de haartjes onder de normale vorm weghaalt. Zo behoudt je wel de vorm maar zijn ze toch wat strakker.


 Ik ga nu gewoon lijntjes trekken, ik begin aan de zijkant van mijn wenkbrauw, en dan werk ik door naar binnen. Ik zet lijntje in de richtig dat mijn haren gaan. Ongeveer op de helft begin ik de een strakke lijn te trekken aan de onderkant, en dan weet ik waar ik ongeveer moet kleuren.
Ik maak het aan de binnenkant iets minder heftig, zodat het iets natuurlijker lijkt.
 Dan ziet het er zo uit, zoals je ziet is het nog niet helemaal netjes, dus pak een wattenstaafje en maak hem een beetje nat, en dan veeg ik langs die lijntje die ik heb getekend.


                                           

Dit doe ik ook aan de binnenkant, dan kam ik ze ook nog even door zodat ik ze precies goed vind.

Hoe meer je kamt, hoe minder goed je ziet dat ze zijn ingevuld. Je kunt dus als het iets te veel is het gewoon weg kammen.

Links zie je mijn wenkbrauw ingevuld, rechts niet, voor de rest heb ik ook geen make-up op, en ik vind dat als ik mijn wenkbrauwen invul toch wel een wakkerder gezicht krijg.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik mijn wenkbrauwen doe, vergeet geen reactie achter te laten!  x


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images