Rimmel Match Perfection foundation

Door Charlot Een flinke tijd geleden heb ik deze foundation gekocht van Rimmel. Ik droeg eigenlijk nooit foundations maar ik wilde het ge...

Door Charlot
Een flinke tijd geleden heb ik deze foundation gekocht van Rimmel. Ik droeg eigenlijk nooit foundations maar ik wilde het gewoon een keer proberen. Misschien is het wel heel fijn en is het een soort vervanger van concealer..? Dus ik ben naar de winkel gegaan en heb hem gekocht. wil je weten wat ik van deze foundation vind? Ten eerste de verpakking, die vind ik mooi, hij is simpel maar wel leuk. Ook ben ik echt heel erg blij dat er een pompje op de foundation zit! Een foundation zonder pompje is echt niet te doen met mij, ik gebruik dan altijd veel te veel en dat is zonde van het product.

Hier zie je de foundation op mijn hand, ik vind de substantie hee; romig en luchtig en dat is natuurlijk altijd fijn! Je voelt hem helemaal niet zitten, ik had deze swatch er een tijde opzitten en uiteindelijk had ik helemaal niet meer door dat hij erop zat, haha.

( Ik moest zo hard lachen om mijn gezicht hier 😂 :'), foto's maken is moeilijk he lot? ) Nu de ultieme test, dekt de foundation goed? Links heb ik niks op, alleen oogmake-up en links heb ik de foundation op. Ik zie toch wel verschil! Mijn rode wangen zijn goed bedekt en rode plekjes zijn ook niet meer te zien. Ook blijft de foundation goed zitten! Zonder poeder houdt hij het prima een dagje vol. 

Ja, ik vind dit zeker een fijne foundation, ik ga hem denk ik niet elke dag dragen omdat ik (vind ik zelf) niet echt een foundation nodig heb. Als ik iets wil bedekken gebruik ik al snel een concealer. Maar dit is zeker een aanrader als je vaak foundation draagt een een goede dekking wil hebben. 

De prijs van deze foundation is 13 euro , wat ik wel te doen vind voor een foundation die goed dekt. 

Zou ik dit product opnieuw kopen als ik vaak foundation zou dragen?, Ja!You Might Also Like

2 reacties

Flickr Images