Lush New Charity Pot

Door Hilde Hey, ik heb al een tijdje de Lush New Charity Pot. (een mini versie), benieuwd wat ik er van vind? Lees hieronder verder x

Door Hilde
Hey, ik heb al een tijdje de Lush New Charity Pot. (een mini versie), benieuwd wat ik er van vind? Lees hieronder verder x


Het is een hand- en bodylotion. Het heeft een typische Lushgeur, als je de winkel inloopt ruikt het precies naar deze bodylotion. Een beetje zoet en olieachtig.Dit is het potje, het zoals je kan zien een klein potje. Er zit 10 gram in, je hebt natuurlijk ook grotere versie.
Op de achterkant staan de ingredienten, en dit product is gemaakt zonder dierentesten. Hier ben ik persoonlijk ook een voorstander van!


De substantie is wit, een klein beetje waterig, dat vind ik zelf het fijnst, want dan smeert het goed uit.

Je hebt maar een klein beetje nodig voor beide je handen.

Het maakt mijn handen heel erg zacht, als ik droge handen heb neem ik dit potje altijd mee, dit formaat ik perfect! En je handen ruiken ook nog een super lekker. Ook heb ik een lange tijd geen last meer van droge handen.

Hier zie je de bodylotion uitgeveegd. Het laat een mooie glans achter, maar niet te vet.


Ik gebruik dit product als handlotion, maar ik ben wel van plan om een grotere versie te gaan kopen, deze ruikt zo lekker!
Een  versie van 10g kost €2,00
Een versie van 100g kost €12,65
Een versie van 240g kost €20,30

Ik ga denk ik de 100 gram versie halen.


                                   Dit was de review, vergeet niet een reactie achter te laten! X

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images