NIEUW: Catrice Kaviar Gauche collectie

Hij ligt nu in de winkel.. deze prachtige limited edition van Catrice. Er zitten zulke mooie make-up producten in deze collectie dat ik dit ...

Hij ligt nu in de winkel.. deze prachtige limited edition van Catrice. Er zitten zulke mooie make-up producten in deze collectie dat ik dit nieuwtje wel even met jullie moest delen, dus in dit artikel laat ik jullie de producten zien die in deze collectie zitten!

Als eerste dit product, en wow dit vind ik echt ook gelijk het mooiste uit de hele collectie, een palette met een bronzen, highlighter, 6 oogschaduws, een oogpotloodje en een kwastje. Dit is zo handig voor op reis maar ook gewoon voor alle daags! Toen ik dit product vanochtend in de winkel zag liggen wilde ik hem eigenlijk al kopen en ik weet nog steeds niet waarom ik hem eigenlijk niet heb gekocht, ik denk omdat dit palette toch wel €7,99 kost wat dan wel weer aan de prijs is voor een budget product. Maar ik vind het palette wel gewoon heel erg mooi dus de kans is groot dat ik hem toch nog een keertje ga halen.. :)

Dan deze pareltjes, dit is een hightlighter! Het zijn kleine balletjes die heel veel kleur afgeven, naja kleur, een mooie slimmer is het eigenlijk. Ook deze heb ik geswatched in de winkel en was echt heel erg mooi! Dit product kost €4,59

Dan zitten er ook 4 nageltjes in de collectie, een licht roze, een donker roze, een licht paars (lila) en een donkere paars. Deze nageltjes heb ik nog niet uitgeprobeerd op geswatched in de winkel maar ze zien er wel heel erg mooi uit! Deze nageltjes kosten per stuk €2,99.

Dan als laatste in de collectie deze twee lipglossjes, allebei hele mooie lichte kleurtjes. Mag ik zeggen dat ik ze een beetje op Turkish Delight vind lijken van Nars? Ik vind ze er heel mooi uitzien!
Deze glossy's kosten €3,59 per stuk.

Ik vind deze collectie echt heel leuk, de verpakkingen zijn ook echt heel mooi met de gouden accenten, wauw echt mooi. Ik denk dat ik het grote palette toch nog ga kopen omdat ik en de verpakking heel mooi vind en de binnen kant ook :)! Ik vind dat Catrice goed werk heeft gedaan! Wat een mooie collectie is dit zeg! Ik weet nog niet hoe alle producten zelf zijn maar als ik het ga proberen laat ik het jullie zo snel mogelijk weten! 

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images