Mijn MAC lipsticks

Door Charlot Ha, Hilde en ik zijn een beetje op de MAC tour op de blog maar het leek me toch nog wel leuk om nog even een MAC artikel te sc...

Door Charlot
Ha, Hilde en ik zijn een beetje op de MAC tour op de blog maar het leek me toch nog wel leuk om nog even een MAC artikel te schrijven, hihi. Ik heb nu 4 MAC lipsticks, klinkt nog niet erg veel vergeleken met andere Youtubers maar dat betekend niet dat ik er niet blij mee ben :). Ik vind ze alle vier heel erg mooi en ik ben er erg blij mee. Daarom leek het mij wel leuk om in een artikel te laten zien welke MAC lipsticks ik heb en een beetje vertellen wat ik nu van de lipsticks vind, Lees je mee?


Ik heb over alle vier de lipsticks al een keer een review geschreven, een over Velvet Teddy, een over Honeylove, een over Captive en een over Love Lorn. Maar misschien is over sommige mijn menig wel heel erg veranderd! Dus daarom geef ik jullie in dit artikel een soort updated review:).

Laten we beginnen met Captive, echt een hele mooie paarse kleur. Ik vind hem mooi om in de herfst te dragen maar in de Zomer of Lente kan hij ook gewoon heel mooi zijn omdat het niet per se een 'plum kleur' is. De textuur van de lipstick vind ik heel erg fijn, hij brengt heel erg romig en fijn aan en droogt daarna semi-mat op. Ook blijft deze lipstick goed zitten namelijk 4 รก 5 uurtjes, maar pas op want in dat 5e uur zit de lipstick misschien een beetje als een liplijn dus zorg dat je er een lippotloodje onder draagt :).

Dan over naar Velvet Teddy echt een van mijn favoriete Mac producten, een hele mooi nude lipstick die je eigenlijk wel elke dag kan dragen. Het is een bruine oude kleur dus hij past misschien niet bij elke huidskleur (als je heel licht van huidskleur bent zou hij misschien een beetje te bruin kunnen overkomen) maar hij past echt voor de rest bij bijna alle andere huidskleuren. Het is echt een perfecte perfecte perfecte lipstick, echt een aanrader deze lipstick. Velvet Teddy is een matte lipstick en blijft ongeveer 4 uur zitten (ligt eraan hoeveel je praat en eet en drinkt in die tijd). 


Honeylove, een best bekende nude lipstick. Deze heb ik voor mijn verjaardag gekregen van Hilde, Ellen en Lilani en ik ben er echt zo blij mee! Het is net als Velvet Teddy een hele goede alledaagse kleur. Dit is meer een roze nude kleur die echt bij elke ooglook past. Ook Honeylove is een matte lipstick en blijft 5 uur zitten. 

Dan de laatste lipstick die ik in dit artikel bespreek maar de eerste Mac lipstick die ik kocht en dat is Love Lorn! Een hele schattige roze kleur. Het is een licht roze kleur met een glans. Ik pak deze kleur eigenlijk te weinig omdat hij toch echt minder lang blijft zitten dan al mijn andere lipsticks van Mac. Omdat ik een lipstick is met een glans en omdat hij heel erg romig van textuur is blijft hij echt niet langer zitten dan 3 uurtjes, wat best jammer is. Love Lorn is een lustre lipstick dus die blijven in het algemeen al niet zo lang zitten maarja :). Als ik er een lipliner onder draag blijft hij zeker wel een uurtjes langer zitten dus dat doe ik dan ook meestal. Hier zie je nog eens de swatches van de lipsticks: Captive, Honeylove, Velvet Teddy en Love Lorn.


Dit waren mijn 4 mac lipsticks! Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden! Laat zeker even weten wat jij voor Mac lipstick thuis hebt en of je nog aanraders hebt! 


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images