Mac lipstick in Honeylove

Yay! Voor mijn verjaardag heb ik een MAC lipstick gekregen in de kleur honeylove, en het leek me leuk om daar nog wat over te schrijven op d...

Yay! Voor mijn verjaardag heb ik een MAC lipstick gekregen in de kleur honeylove, en het leek me leuk om daar nog wat over te schrijven op de blog! 
De kleur HoneyLove is een nude kleur, dus gewoon een kleurtje die perfect is voor elke dag.


Dit is de kleur.


Dit is de swatch, het is echt een hele mooie kleur vind ik zelf, een kleur die ook weer bijna iedereen staat, een roze nude.

Ik wilde even kijken of hij leek op Velvet Teddy van MAC maar het is gelukkig niet dezelfde kleur. Honeylove is echt een stuk lichter.

Hier heb ik hem op, ik was eerst bang dat hij iets te licht was voor mijn normale lijkkleur maar dat valt echt heel erg mee! Ja, ik ben er echt heel erg blij mee!Ik ben echt heel blij met deze lipstick! Het is een mooie nude kleur die elke dag wel gewoon kan. Deze lipstick blijft net zo lang zitten als andere MAC matte lipsticks zo rond de 5 uurtjes. Nadat de lipstick is afgesleten zou ik je lippen wel even verzorgen met een lippenbalsem want hij maakt je lippen wel een beetje droog. Deze lipstick is voor 19 euro verkrijgbaar bij MAC counters en in de Douglas.


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images