Lokai bracelet

Door Lilani Bijna alle beroemde celebs hebben 'm : de LOKAI bracelet. Dit simpele maar stijlvolle, rubberen armbandje bestaat uit d...

Door Lilani
Bijna alle beroemde celebs hebben 'm : de LOKAI bracelet. Dit simpele maar stijlvolle, rubberen armbandje bestaat uit doorzichtige bolletjes, één zwart bolletje en één wit bolletje. In het zwarte bolletje zit modder uit de Dode Zee en in de witte zit water van de Mount Everest. Samen zorgen de bolletjes voor een balans. Lees hieronder verder voor een uitgebreide review en foto's van beroemde sterren met een Lokai!Op de binnenkant van het labeltje dat er aan hang als je m krijgt, staat "Water from Mt. Everest - sometimes you're op top of the world. Stay humble." "Mud from The Dead Sea - Sometimes you've hit a low. Stay hopefull.

Ik vind dit echt een hele mooie boodschap en super subtiel en mooi verwerkt in een armbandje.
Ik heb de originele (witte) en het blauwe (limited edition) armbandje. Er loopt nu weer een nieuwe limited edition, namelijk met een groen leger achtig patroon. Deze is in samenwerking met het WWF (Wildlife).

De armbandjes kosten 18$ p.s en zijn in S M L en XL verkrijgbaar. Ik heb de S want ik heb hele smalle polsen. voor normale polsen zou ik M aanraden.
Ik ben super blij met m'n armbandjes, ik heb ze al een tijdje, ongeveer 3 maanden, en doe ze nog steeds elke dag om. Als ik het nodig heb kijk ik even naar het armbandje, denk ik aan de boodschap en voel ik me gelijk sterker. 

De Lokai bracelets zijn niet in Nederland in de winkels verkrijgbaar. Via de originele site mylokai.com kun je ze bestellen.


Ashley Benson, Lucy Hale, Vanessa Hudgens, Shay Mitchell, Justin Bieber, Zac Efron en nog heel veel meer zijn gespot op hebben selfies met het armbandje.
  


     
 

Ik hoop dat jullie hier iets aan hadden en inspiratie hebben opgedaan :)
Liefs, Lilani


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images