Kruidvat Nail polish remover

Door Hilde Heey, ik heb een hele tijd geleden een review geschreven over deze nagellak remover. Benieuwd wat ik er nu van vind?

Door Hilde

Heey, ik heb een hele tijd geleden een review geschreven over deze nagellak remover. Benieuwd wat ik er nu van vind?

Dit is de achterkant van het potje, het is dus inderdaad zo'n potje waar je vinger in moet doen, en dan gaat je nagellak er vanzelf af.Mijn eerste mening was super fijn! Er kwam genoeg remover op mijn nagels en het gaf niet af. Het deed geen pijn op wondjes op mijn vingers.
Even in het kort hoe het werkt:


Hier zie je mijn nagels met een laagje nagellak, hier zitten glitters in, dus dit is de ultieme test. Er zit al een beetje chip op, dus het moet er gewoon vanaf.


In de spons waar je je vinger in doet, zit dus nagellakremover. Echt heel slim bedacht, je draait je vinger rond de spins en zo 'schuur' je je nagellak eraf.

Eerst ging mijn nagellak er heel goed vanaf, zelfs glitters, er was geen kleur op mijn nagels.


NU:

Toen ik mijn nagels eruit haalde, voelde ik al gelijk stukjes spons onder mijn nagels zitten, jammer! Hoe ouder de spons, hoe meer stukjes er loslaten. Ook krijg je als je een keer een hele donkere kleur nagellak eraf hebt gehaald, krijg je daar een lichte waas van je over je nagels. Dat kun je trouwens wel wegspoelen met water.Op de foto zie je wel dat er nog flink wat glitters op mijn nagels zitten. Het heeft dus niet helemaal gewerkt. Hoe vaker je dit potje gebruikt, hoe slechter hij wordt. Een pluspuntje: hij raakt echt heel langzaam op! Ik gebruik hem niet supervaak, maar hij houdt het al super lang vol, en dat met een paar keer omvallen. (ik ben nogal onhandig :))


Conclusie:

Hoe langer je hem gebruikt hoe slechte deze nagellak remover wordt. Glitter nagellak zou ik hiermee niet weghalen, maar hij gaat lang mee, het gaat heel snel, en het verzorgd je nagels ook nog eens.En dat voor weinig geld.

Ik vind dit potje zeker fijner dan een watje en een flesje.

Bedankt voor het lezen, vergeet geen comment achter te laten! X

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images