Ik ga op reis en neem mee... #1

Door Charlot Het leek me wel leuk om een keer een artikel te schrijven over wat ik meeneem als ik 2 nachtjes weg ben! Ik neem niet heel ...

Door Charlot


Het leek me wel leuk om een keer een artikel te schrijven over wat ik meeneem als ik 2 nachtjes weg ben! Ik neem niet heel veel mee maar gewoon make-up die is soms elke dag gebuik, kijk je mee?


Als eerste neem ik mijn Mac paintpot mee dit is echt de beste oogschaduwbasis ooit! Het zorgt voor een mooie egale basis en het zorgt ervoor dat je oogschaduw lang blijft zitten! Dan neem ik mijn favoriete mascara mee van het moment, de Benefit Rollerlash ik heb er laatst ook een artikel over geschreven, dit is echt een super mascara! Vervolgens neem ik ook een bronzer mee en dit keer was het deze van Catrice, deze was van een limited edition dus niet meer verkrijgbaar maar hij is heel fijn!
Dan neem ik deze kwasten mee, deze poeder kwast van Kruidat (ook niet meer verkrijgbaar...), Deze neppe Real Techniques kwast van Miniinthebox, een wenkbrauwborstelje en deze (neppe) Nars kwast voor bronzer.
Dan neem ik ook mijn favoriete oogschaduwpaletje mee, Urban Decay Naked 2 Basics echt een super mooi palette. Vervolgens ook nog 2 concealers een super dekkende namelijk en collection lastig perfection en een wat minder dekkende maar wel hele fijne de Essence concealer.
Dan heb ik ook een Mac lipstick mee in de kleur Velvet Teddy, echt mijn favoriete kleur! En nog twee tools een pincet en een EOS lipbalm, dingetjes die ik vaak gebruik.

Dit is alles wat ik via Make-up meeheb als ik 2 nachtjes weg ben! Ik hoop dat jullie het leuk vonden! 
You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images