Helix piercing..?

Door Charlot Ik zat zondag met wat vriendinnen te kijken naar mooie piercings (piercings klinkt veel erger dan het is, normale gaatjes in j...

Door Charlot
Ik zat zondag met wat vriendinnen te kijken naar mooie piercings (piercings klinkt veel erger dan het is, normale gaatjes in je oren zij eigenlijk ook piercings :) ). Ik wilde eigenlijk al een tijdje een Helix piercing omdat ik ze zoo mooi vind staan bij andere mensen die ik zie lopen over straat die er een hebben. Maarja, je ouders moeten het wel goed vinden en je moet er natuurlijk wel even over nadenken. Zo'n klein ringetje door de zijkant van je oor vind ik zelf niet echt heel erg, ik vind het een beetje hetzelfde al een oorbel die je normaal in je gaatje zou doen. Daarom vind ik het juist zo leuk. Het is nog niet zeker of ik er geen ga nemen omdat ik natuurlijk wel toestemming nodig heb van mijn ouders, maar als het mag ga ik hem zeker laten zetten. En stel dat het niet mag ik het jammer maar dan ga ik gewoon nog een tweede gaatje naast mijn normale gaatje laten zetten.. :)
Dit is mijn normale gaatje nu met een ringetje erdoorheen. Ik zou het echt mooi vinden om een helix te laten zetten of een tweede gaatje! Twee ringetjes naast elkaar lijkt mij ook echt heel leuk, Quinty (een vriendinnetje van mij) heeft twee ringetjes naast elkaar wat ik echt heel leuk vind staan!

Wat vinden jullie van een helix piercing? Hebben jullie er een en hebben jullie tips voor het laten zetten en dat soort dingen? Let me now!

You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images