Flash tattoos! How to

Door Lilani Deze trend is je waarschijnlijk niet voorbij gegaan, de flash tattoos. het zijn ''gewone'' temporary tattoos (...

Door Lilani

Deze trend is je waarschijnlijk niet voorbij gegaan, de flash tattoos. het zijn ''gewone'' temporary tattoos (ook wel nep tattoos) maar dan in het goud en zilver. je ziet ze overal op pinterest, tumblr en instagram dus het werd eens tijd voor mij om ze ook te kopen :) Als je wilt zien hoe je ze op moet doen en hoe het resultaat is, moet je vooral verder lezen!
Mijn flash tattoos heb ik van Aliexpress, ze waren maar 0,77 euro per velletje!
Als eerst moet je natturlijk bepalen welke tattoo je wilt opplakken. Ik heb gekozen voor een mooi, goud, niet al te groot bloemetje. Knip het figuurtje vervolgens uit.Bepaal waar je je tattoo wilt. Ik vond het mooi om het aan de buitenkant van mijn pols te plakken, zo is die wel zichtbaar maar niet heel erg opvallend.Haal nu het bescherm laagje er af en plak de tattoo, ondersteboven met de witte kant naar boven, op je huid. Het stukje papier blijft wel plakken maar niet heel stevig dus doe voorzichtig met dingen pakken als je niet wilt dat het nog verplaatst.


Je kunt nu met een nat doekje deppen op het papiertje. Je kunt het ook voorzichtig onder de kraan houden maar als je een lastige plek hebt, zoals je voet of rug, is dat niet echt een handige manier. Blijf deppen tot dat jij denkt dat de tattoo los is van het velletje. dit zul je vanzelf merken doordat het papiertje een beetje begint te verschuiven. pas wel op want als de tattoo nog niet helemaal los zit, scheurt de andere helft af en is je tattoo verpest.Dit is mijn eindresultaat. Ik vind het super mooi! Mijn tattoos van Aliexpress gingen super makkelijk op mijn huid en zien er prima uit. Zeker een aanrader voor zo weinig geld. Dit is de link waar ik mijne heb gekocht -> http://nl.aliexpress.com/item/Wing-feathers-jewelry-sticker-tattoo-metallic-tattos-golden-flash-tattoos-tattoo-large-temporary-tattoo-prices-tatoo/32339819140.html 
Deze tattoos zijn niet gesponsord.  Ik vond het bloemetje op mijn pols zo leuk dat ik ook gelijk een paar pijltjes op mijn enkel heb gezet. ook deze vind ik heel gaaf!


Bedankt voor het lezen!
Liefs, Lilani


You Might Also Like

0 reacties

Flickr Images